Op ieder moment kun je beslissen om het anders te doen

A Time Change

Heb jij ook zoooo GEEN ZIN in stress en negativiteit? 

Wil jij vanuit je hart leven en goed voor jezelf zorgen? 

Wil je voelen wat goed voor je is? 

Wil jij positief in het leven staan? 

Wil je weten hoe je invloed kunt uitoefenen op je stemming en meer geluk in je leven kunt ervaren? 

Boek dan met je vriendinnen de originele workshop 

‘A TIME CHANGE’

 

Een vrolijke creatieve workshop over positiviteit, geluk en jezelf zijn. En….. 

Maak je eigen moodboardklok over jouw nieuwe leven.  

A time change…zet de klok op de tijd waarop jij besluit dat jouw leven anders wordt.  

Als de bomen kaal zijn, de dagen kort en druilerig, verandert ook je stemming en je energie.  Soms lijkt het alsof ook binnenin je de zon minder schijnt. Maar ook dan kun jij een zomers optimistische gevoel hebben. Op ieder moment kun jij beslissen om het anders te doen. Als je ’s morgens wakker wordt heb jij de keus om de dag positief of negatief in te gaan.

A TIME CHANGE… een tijd die verandert. De tijd, het weer, omstandigheden veranderen maar jij kunt steeds opnieuw bepalen hoe jij in het leven wilt staan en hoe jij je wilt voelen. 

Wil jij hier meer over weten?

Wil jij invloed uitoefenen op jouw geluk en gevoel?

Om je van het ZOMERSE GEVOEL te laten proeven organiseren wij een workshop vol positiviteit op

ZATERDAGMIDDAG 20 JANUARI IN SINT-ANNALAND

14h00-17h00. Inloop vanaf 13.45

profielfoto Marian

profielfoto linda

 Wij zijn Linda en Marian

We verspreiden GELUK en positiviteit!  Wist jij dat je jouw Geluk voor ongeveer 45 % zelf kan beïnvloeden en dus kan creëren?

Wat wil jij graag en hoe bereik je dat?

De eerste stap is voelen wat je wilt! en geloven dat je het kunt bereiken. Tijdens de workshop ga je deze stap zetten en ga jij jouw mooiste leven vormgeven op een mooie houten klok. 

De tijd die jouw leven verandert; ‘A TIME CHANGE’ 

Je maakt een klok die jou eraan helpt herinneren welk leven jij graag wilt bereiken. Dat je jouw eigen keuzes mag maken. Dat je zelf mag bepalen hoe jij je voelt, hoe jij je tijd indeelt en dat je gelukkig mag zijn. Op ieder moment mag jij beslissen om het anders te doen.

Heb jij zin in een ontspannen moment voor jezelf? Behoefte aan nieuwe inzichten, tips en tools waardoor je je gelukkiger gaat voelen? 

Schrijf je dan in voor één van de workshops

en laat jouw positiviTIJD ingaan. 

JOUW BIJDRAGE:

NU VOOR €39,00 IN PLAATS VAN €47,00  

WAT KRIJG JE VAN ONS?

 * Je krijgt bruikbare informatie over positief denken

*  We geven je tips om zelf invloed uit te oefenen op jouw geluk

*  Je maakt een unieke houten klok die jouw positieve gevoel weergeeft en jou eraan helpt te herinneren dat je ALTIJD ook zelf kunt bepalen hoe jij je wilt voelen.

DIT IS INCLUSIEF:

* Een zelfgemaakte stoere houten klok

* High tea met stormachtig lekkers

* Presentje

* Gezelligheid

Kies jij voor geluk en positiviteit?

Dit zeggen eerdere deelnemers over de workshop:

Ik heb een verhelderende, inspirerende en gezellige middag gehad met Marian en Linda. Door praktijk en creativiteit te combineren is het een aanrader voor iedereen die tot nieuwe inzichten wil komen en weer even op wil laden. Dank jullie wel!

Jean

Ik vond het een hele fijne workshop. De combinatie van praten en knutselen werkt heel fijn en praat wel makkelijker. Veel makkelijker word ik nu wel in keuzes maken. Bedankt voor de fijne workshop!

Kelsey

Ik vond het bijzonder om mijn dromen en verlangens in beeld op de klok weer te geven. De klok is heel persoonlijk geworden en vertelt mijn verhaal. Steeds als ik ernaar kijk word ik herinnerd aan wat mij gelukkig maakt en het motiveert mij om positief te blijven. De tips en inzichten helpen mij om steeds meer geluk te ervaren.

Annemarie

Wie zijn Linda en Marian ?

Linda geeft met haar bedrijf ‘Changing Time’ mensen een prachtig blijvende herinnering aan een speciaal moment zoals een geboorte of het tijdstip van het JA woord. Ze doet dit door een klok te maken waarop een illustratie is getekend of ingebrand, voorzien van datum en tijdstip. Linda volgt een opleiding voor pedagogisch hulpverlener. Ze is enthousiast, gezellig en betrokken. Doordat Linda zelf heeft ervaren wat keuzes maken oplevert is zij als ervaringsdeskundige een voorbeeld voor anderen.

Linda

In haar praktijk ZiensWijs begeleidt psychosociaal therapeut Marian mensen die, door situaties binnen of buiten zichzelf, zich niet gelukkig voelen en zichzelf daardoor tekort doen. Ze doet dit door middel van offline en online coaching. De afgelopen jaren heeft Marian veel onderzoek gedaan naar de invloed die we zelf kunnen uitoefenen op ons GELUK.  Marian weet snel de vinger op de zere plek te leggen en daarop af te stemmen. Ze doet dat op een warme en meelevende manier.

Marian