GELUK kun je DOEN

GRATIS EXPERIENCE

21-26 Januari 2019

Ervaar wat jou GELUKKIG maakt

tijdens de 5 daagse experience

GELUK KUN JE DOEN

Beïnvloed en vergroot je geluk

Ervaar het effect van positief denken

Leer waar je geluk van afhangt en wat je beter niet kunt doen

Begin 2019 met GELUKSTOOLS

DOE MEE!

en ontvang 5 dagen lang bruikbare toepasselijke informatie en tools om stappen te zetten naar een gelukkiger leven.

Be brave & move On. It’s time for you to be HAPPY

Wil jij ’s morgens wakker worden en zin hebben in de dag die voor je ligt? Voluit kunnen lachen, blij zijn en kunnen zeggen: Ja, ik voel me GELUKKIG! Wil je gevoel hebben dat je je hart volgt en je mooiste leven leidt? 

Verlang je naar meer geluk maar weet je niet hoe je dat kunt bereiken? Merk je dat je vooral bezig bent om anderen gelukkig te maken maar dat je jezelf daarbij bent vergeten? Kun je wel tips en tools gebruiken om zelf gelukkiger te zijn? 

Doe dan mee met de experience GELUK kun je DOEN! Ga samen met mij op zoek naar wat jou gelukkig maakt! 

WIL JIJ EEN GELUKKIGER LEVEN?

Schrijf je dan in via de link of lees snel verder voor meer informatie 

* Met je inschrijving ga je akkoord met mijn privacyverklaring

Dit levert de experience je op:

klavertje 4Een prachtig en inspirerend begin van het jaar!!! 

klavertje 4Je voelt je positiever en gelukkiger!

klavertje 4Je weet hoe je jezelf beschermt tegen negatieve vibes van anderen

klavertje 4Je hebt inzicht in jouw gedachtepatroon

klavertje 4en weet wat de invloed van positieve en negatieve gedachten is

klavertje 4Je hebt geleerd wat geluk vergroot en wat juist niet werkt

klavertje 4Je weet op welke manier je jouw geluk kunt blijven beïnvloeden op een manier die bij je past!  

Wist je dat:

jij je eigen geluk voor een heel groot gedeelte zelf in de hand hebt?

omstandigheden er lang niet zoveel mee te maken hebben als je denkt?

er veel manieren zijn om je geluk te beïnvloeden?

Misschien heb je het gevoel hebt dat geluk niet voor jou is bestemd en aan je voorbij gaat. Dat je zo wordt opgeslokt door wat er moet en van je wordt verwacht dat je niet goed meer weet wat jij nu wilt of wat jou gelukkig maakt. Omstandigheden werken tegen en je baalt!

Juist op deze momenten is het goed je te realiseren dat je een keuze hebt en dat Geluk er echt ook voor jou ligt. Dat jij het ook verdient en er naar op zoek mag gaan. Sterker nog..je mag het naar je toe trekken en er invloed op uitoefenen!  Als je eenmaal weet hoe het werkt en er actief mee aan de slag gaat  komen er steeds meer mooie dingen op je pad.

Jouw geluk begint met het besluit dat jij GELUKKIG mag zijn en dat je bereid bent om de juiste stappen te zetten.  Ben jij er klaar voor om jouw geluk te beïnvloeden?

Dit krijg je van mij vanaf 21 januuari 2019:

Je ontvangt 5 dagen lang iedere ochtend een mail met 

klavertje 4een videoboodschap 

klavertje 4achtergrond informatie over GELUK

klavertje 4een werkboek met een opdracht of oefening 

klavertje 4toegang tot een besloten en veilige Facebookgroep waarin 

klavertje 4je inspiratie en ondersteuning krijgt van mij en andere deelnemers 

klavertje 4toffe bonussen en inspirerende extra’s zoals  live Q&A’s 

WIL JE MEER GELUK ERVAREN?

Schrijf je dan hieronder in voor de GRATIS experience en leer wat jou gelukkig maakt.

* Met je inschrijving ga je akkoord met mijn privacyverklaring

Over Marian 

Er is een tijd geweest dat het geluk tussen mijn vingers door glipte. Ogenschijnlijk had ik mijn leven op orde maar niets was minder waar. Totdat de realiteit tot me doordrong en ik onder ogen zag dat ik zelf voor een groot gedeelte de sleutel was tot geluk. Tot ik durfde toe te laten waar ik echt gelukkig van word en het heft in eigen handen nam. Mijn leven veranderde totaal. Ik leef vanuit mijn hart en word omringd door mensen waar ik zielsveel van houd en vice versa. Ik doe werk waar ik heel blij van word. Ging dit vanzelf? Nee en ja. Soms was het heftig en hard werken aan mezelf. Ik maakte keuzes die soms eng en spannend waren. Maar ook gingen dingen ineens verrassend vanzelf,  voelde ik vooral opluchting en verrijkte iedere stap mijn leven. Een GELUKKIG leven.

Mijn naam is Marian van der Werff, eigenaar van psychosociale therapiepraktijk ZiensWijs. Ik begeleid mensen die zich niet gelukkig voelen met zichzelf,  de situatie of omstandigheden waarin zij verkeren. De afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met geluk. Wat is GELUK, wat maakt mensen gelukkig en op welke manier kunnen we ons geluk beïnvloeden. Want hoe vreemd het misschien klinkt. Geluk zit voor een gedeelte tussen je oren en je kunt veel DOEN aan je eigen GELUK. Ik wil ook jou op weg naar meer GELUK.

Kies je ook voor meer geluk in je leven? Zet vandaag je eerste stap en schrijf je hieronder in.

* Met je inschrijving ga je akkoord met mijn privacyverklaring