Volg je hart. Leef vanuit liefde, verlangen en innerlijke kracht

Lichter Leren Leven

JA! Ik wil ook dat mijn leven Lichter en Gelukkiger is dan nu!

Kies vandaag voor een Lichter Leven 

Een leven waarin jij moeiteloos beweegt 

Waarin je op een ontspannen en fijne manier in verbinding bent met jezelf en anderen 

Waarin jij in je kracht staat

Waarin je doet wat goed voor je is en bij je past

Waarin je je emotioneel vrij voelt en

GELUKKIG

Zo ziet jouw leven er nu nog niet uit!

Je leven is nu niet zoals jij het graag zou willen

Want het voelt nu niet licht en ontspannen.

Je hebt uitdagingen en obstakels. Misschien herken je dit?

Je voelt je verdrietig en je weet niet precies waarom

Je bent steeds voor anderen in de weer

Je komt niet aan je eigen ontspanning toe

Het lijkt alsof je vecht tegen de bierkaai

Je hebt snel last van een schuldig gevoel

Je bent onwijs moe en piekert veel

Je voelt frustratie of onzekerheid

Je voelt je een gevangene van je eigen situatie

Je hebt het gevoel dat er iets mist

Waar komt de onzekerheid en de ontevredenheid vandaan? Waarom laat je dingen gebeuren? Hoe komt het dat je steeds in zo’n cirkel van verdriet en onmacht terecht komt? Je hebt toch genoeg om dankbaar voor te zijn?

Je begrijpt het zelf vaak niet. 

Je bent zo moe van alles! Je noemt jezelf een zeur en vindt dat je het alleen op moet lossen. Maar je weet niet waar je moet beginnen. Bij jezelf, je werk, je relatie, je omgeving? Je merkt dat je het steeds lastiger vindt om positief te denken. Je piekert en het lijkt alsof je geen controle meer hebt over je eigen gevoelens en gedachten. De frustratie maakt je ook ongeduldig en prikkelbaar naar anderen. En daar voel je je dan weer schuldig over. Zo wil je het niet. Dit is niet wie je bent. Dit is niet hoe jij je dagen wilt vullen.

Soms zou je ergens willen zijn waar je je begrepen voelt. Bij iemand die naar je luistert en voelt wat je bedoelt. Waar even niets hoeft en alles kan. Waar je tot rust kunt komen en je er niet zo alleen voorstaat. Waar je erachter kunt komen welke richting voor jou de juiste is.

Geloof me! Jouw leven kan veel lichter zijn!

Stel je voor dat jouw leven ideaal is.

Je hebt zin in de dag die voor je ligt. Je voelt je energiek en positief. Je hebt werk, hobby’s waar je blij van wordt. Je relatie met je partner, kinderen en omgeving is liefdevol en ontspannen. Jullie genieten samen. Of je voelt je juist volledig vrij en krachtig omdat je single bent!

Je zit lekker in je vel. Je hebt zelfvertrouwen en je weet wat je te bieden hebt. Je volgt je hart. Je staat klaar voor anderen maar je weet ook goed je grenzen aan te geven. Je kiest voor positieve mensen om je heen en doet wat goed voor je is; waar je gelukkig van wordt.

Jij hebt de regie over je leven. Je bepaalt jouw stappen en je merkt dat de mensen om je heen jou respecteren in je keuzes. Je voelt je emotioneel vrij!

Je voelt niet meer de druk van anderen en wat ‘moet’.  Je doet de dingen omdat je het wilt. Omdat ze bij je passen en omdat je ervoor kiest.

Je leven voelt fijn, licht en tegelijkertijd enorm krachtig. Alsof het vanzelf gaat en je het geluk aantrekt. Dit is wie jij bent!

Dat zal gaaf zijn. Alleen dat is nog niet hoe het is. 

Dat komt omdat je er midden in zit. Midden in die cirkel en sleur van je leven. Je gevoelens leiden een eigen leven en je gedachten maken je kleiner dan je bent. Je bent je onvoldoende bewust van je patronen en de oorzaak van je problemen. Je mist het inzicht en begrijpt zelf vaak nauwelijks waarom je doet wat je doet en denkt wat je denkt. Waarom je vooral naar een ander luistert en jezelf wegcijfert. Waarom je zo moe bent en maar blijft piekeren.

Daarnaast ben je streng voor jezelf en vind je dat je door moet gaan, meer van je af zou moeten bijten en gewoon normaal moet doen. En tegelijkertijd voel je je nog rotter hierdoor.

Je mist een stukje psychologisch inzicht en je weet niet waar je moet beginnen. Je mist de spiegel die jouw laat zien wie je echt bent, wat je talenten zijn en wat je nodig hebt om je weer gelukkig te voelen.

Dat is logisch als er zoveel speelt.

Het is zo goed te begrijpen dat alles zich opstapelt. Het is ook best lastig! Je bent tenslotte een mens van vlees en bloed. Je bent een duizendpoot en hebt allerlei rollen en taken te vervullen. En je hebt ook je verleden en je onbewuste verlangens wat invloed heeft op alles wat je voelt, denkt en doet.

 

Dit is wat jij nodig hebt:

BEGELEIDING

Een objectief iemand waarbij je je verhaal kwijt kunt. Iemand die naar je luistert en geen oordeel heeft over hetgeen je vertelt. Een coach met een goede opleiding en ervaring die gerichte vragen stelt waardoor jouw problemen overzichtelijk worden en je gaat begrijpen waarom je je niet gelukkig voelt. Maar niet alleen dat…

KENNIS EN TOOLS

Je hebt ook kennis nodig over hoe je gedachten en gevoel je beïnvloedt. Wat de impact is van je verleden en hoe je opvoeding je gevormd heeft. Hoe patronen en problemen ontstaan en wat je er aan kunt doen om deze te doorbreken en te veranderen. Je kent jezelf nog niet goed genoeg om puur jezelf te kunnen zijn en vanuit je hart in je volle kracht te staan.

Je hebt nog niet de juiste tools en handvatten om de regie over je leven te pakken. Om zonder onzekerheid en gevoel van schuld je eigen keuzes te maken en je eigen pad te volgen. Je hebt niet meer de energie en concentratie om alles zelf uit te pluizen.

SUPPORT

Je hebt ook nog niet de mensen om je heen verzameld die jou écht begrijpen en die jou kunnen steunen in je proces. Je voelt je alleen en dat staat geluk in de weg. Wat jij nodig hebt zijn anderen die in hetzelfde schuitje zitten en weten wat er in je omgaat. Die ook de ambitie hebben om zich gelukkig te voelen en bereid zijn daar tijd, geld en energie in te steken. Een groep waarbij  jouw issues veilig zijn en jij je proces kunt delen zonder te worden veroordeeld.

JA! Ik wil begeleiding om meer kunnen gaan te genieten van mijn leven!

Ik heb in jouw schoenen gestaan. Daardoor begrijp ik je heel goed!

 

Ik heb me heel ongelukkig gevoeld.

Ik was vermoeid, onzeker en vaak verdrietig. Ik voelde me een gevangene van mijn verplichtingen en had geen idee hoe het beter kon worden. Ik dacht negatief over mijzelf en anderen. Draaide maar rond in dat sombere kringetje van malende gedachten, vermoeidheid en leegte. Ik wilde me zo graag weer gelukkig voelen en energie hebben. Dit is wat ik deed om het te bereiken.

Het begon met 2 belangrijke inzichten:

 • Ik realiseerde me dat de enige manier om gelukkig te worden VERANDERING was. Ik moest keuzes gaan maken om mijn leven lichter en fijner te maken.
 • Ik realiseerde me dat ik er HULP bij nodig had om alles duidelijk te krijgen, om te achterhalen waardoor ik in mijn situatie terecht was gekomen. Om vandaaruit de juiste actie te gaan ondernemen en stappen te zetten naar meer geluk.

Ik kwam erachter dat mijn werk en privéleven onvoldoende paste bij mijn aanleg en persoonlijkheid. Ik was vooral bezig voor anderen en met dingen die mij veel energie kostten.  Door omstandigheden, zoals een scheiding, financiele druk, en een baan die niet pastte, was ik van mijn pad afgeraakt en voelde ik mijn kern niet meer.

Ik leerde enorm opnieuw veel over mijzelf. Ik dacht dat ik een kattenkop en lastig was maar in plaats daarvan ging ik zien dat ik juist heel liefdevol was, slim en creatief. Dat ik hooggevoelig ben en behoefte heb aan een rustige ruime omgeving.  Ik begreep daardoor ook waarom ik vaak zo moe was en geniet van de stilte.  Waarom ik zo snel weet wat er speelt bij anderen en hen zo goed kan helpen.

Ik maakte keuzes

Ik voelde sterker dan ooit dat ik een therapeut ben en geen leider of manager. Ik besefte dat ik met mijn talenten, opleiding en ervaring een ander kan begeleiden zoals ik destijds ook ben geholpen. Ik maakte de keuze om naar mijn hart te luisteren.  

Ik realiseerde me dat mijn dromen niet raar, irreëel of onverstandig waren maar juist prachtig en precies wat ik nodig heb. Door ze toe te laten en te omarmen begon het geluk mijn kant op te stromen. Ik ontmoette de meest liefdevolle man van de wereld en samen hebben we ons droomplekje gecreëerd.

Ik verkocht mijn huis, vertrok naar Zeeland en en pakte mijn werk als psychosociaal therapeut weer op. Iedere dag doe ik wat ik het liefste doe; wat diep vanuit mijn hart komt. Daarvan is deze training een voorbeeld. Ik deel met jou wat ik heb geleerd en ervaren om jou te helpen jouw mooiste leven te leven. 

Wat mij en een ander lukt, lukt jou ook!

Mij is het na een lange zoektocht gelukt om mijn mooiste leven te leiden. In de afgelopen 2 jaar heb ik anderen mogen begeleiden naar meer geluk en een Lichter Leven. Ze hebben hun eigen kracht ontdekt, geleerd hun geluk te beïnvloeden en keuzes gemaakt die geleid hebben tot veel meer geluk en stabiliteit. Jij hoeft ook niet langer alleen op zoek. Ik kan je helpen!

 

De gesprekken hebben me erg goed gedaan. De lessen bieden me handvatten. Veel dingen zijn echt een eyeopener geweest en hebben me geholpen om de juiste stappen te nemen. Het geeft me nieuwe energie. Ik ben op de goede weg en dat voel ik ook zo. Dankjewel voor alle inzichten.

Monique

Heel erg bedankt voor al je hulp en begeleiding. Jij begrijpt waarom mensen doen wat ze doen en wat er nodig is! De opdrachten zetten mij aan tot denken en maakten dat ik weer bij mijn eigen kern kwam.  Ik ben heel blij met mijn nieuwe job. Ik heb nog veel te leren maar ben zo blij met  de keuze.  Het werk kost geen energie maar ik krijg het ervan. Het voelt dat ik mijzelf weer gevonden heb. Ik ben zo blij dat ik mij weer gelukkig voel.

Petra

Ik voel me door jou zo diep en écht gezien. Dat is eng en ook heel gaaf omdat ik daardoor weer voel dat ik de moeite waard ben en in mijzelf mag geloven. Ik realiseer me nu dat ik zelf de tools en kracht heb om lastige situaties op te lossen en om voor mijzelf op te komen.

Marijke

Als jij ook zo'n mooie verandering wilt, lees dan nog even verder!

 

Kun je dit snel zelf doen?

Waarschijnlijk niet. Want jij bent iemand die vooral aan een ander denkt en zichzelf wegcijfert. Je hebt al van alles geprobeerd om het op te lossen maar door de hoeveelheid wat op je bordje ligt overzie je je eigen leven niet meer.

Bij mij heeft het lang geduurd voordat ik echt vanuit mijn hart ging leven en volledig in mijn kracht ging staan. Voor ik mij emotioneel vrij en diep gelukkig voelde. Ik had ook echt wel  feedback en steun nodig van een jobcoach. De eerste stappen waren enorm spannend en werden door mensen in mijn omgeving afgeraden. Toch volgde ik mijn hart en mijn verlangen. En daardoor kwamen de juiste mensen op mijn pad.

Jij hoeft het ook niet langer alleen te doen.

Want voor jou is het coachtraject Lichter Leren Leven.  

JA, DAT WIL IK!

Het lichter Leren Leven Traject is uniek omdat alleen de basis van de  lessen vast staat. De andere lessen sluiten telkens aan bij wat er bij jou speelt, wat jij nodig hebt en wat er tijdens de opdrachten en coachgesprekken naar voren komt. Het is een individueel online/offline traject.

Wat houdt het traject in?

Tijdens het Lichter leven traject ga jij aan de slag om je leven LICHTER te maken. Je gaat helemaal terug naar jouw kern: wie ben je, wat heeft jou gemaakt tot wie je nu bent? Wat kun je en wat heb je nodig? Wat ligt er ten grondslag aan je gedrag. Je gaat op onderzoek om van daaruit de juiste keuzes te kunnen maken en stappen je ondernemen.

Je gaat je patronen ontrafelen en begrijpen. Je leert hoe je baas wordt over je gedachten en je gevoel. Je gaat na eerst te hebben geheeld en verwerkt manifesteren en je eigen geluk creëren.

Stap voor stap ga je jouw leven inkleuren op een manier die voor jou goed voelt en die jou gelukkig maakt.

Jouw zachtheid wordt je kracht. Jouw overgave wordt empathie. Jouw emotionele afhankelijkheid verandert in vrijheid!

 

WAT KRIJG JE VAN MIJ TIJDENS HET TRAJECT?

KENNIS

 • 6 online lessen met achtergrondinformatie, opdrachten, video’s en audio bestanden.
 • 6 online één op één coachgesprekken via Skype of Zoom
 • OPTIONEEL: 1 op 1 livedag ‘Ik ben blij met mij’ waar ook onze paarden bij betrokken zullen worden.

KUNDE

 • Ik volg mijn intuïtie, empathie en hooggevoeligheid om jou te kunnen voelen, te begrijpen en te ondersteunen.
 • Ik stem mijn begeleiding af op jouw behoefte
 • Ik gebruik mijn psychosociale kennis en ervaring om een vlotte analyse te kunnen maken jouw situatie
 • Ik deel mijn persoonlijke ervaringen wanneer dat helpend is
 • Ik bied je creatieve oefeningen en opdrachten die jou helpen je koers te bepalen

SUPPORT

 • 24/7 toegang tot een besloten community waar jij veilig je verhaal kunt delen en om hulp kunt vragen
 • Mijn onverdeelde aandacht en telefoonnummer zodat je op de dag om hulp kunt vragen als je er even doorheen zit.

Ben je er klaar voor om Lichter te Leren Leven?

 

Ja, ik kies voor het rise traject

IK KIES VANAF VANDAAG VOOR EEN LICHTER LEVEN 

Ik betaal in totaal € 699,00 en ontvang daarvoor: 

♥6 online lessen die afgestemd zijn op mijn situatie en behoefte met:

 • video’s
 • een werkboek met oefeningen en opdrachten
 • audiofragmenten

♥6 één op één coachgesprekken

♥toegang tot een besloten community

♥feedback via de mail

♥persoonlijk contact

Ja, ik kies voor het shine traject

IK KIES VANAF VANDAAG VOOR EEN LICHTER LEVEN 

Ik betaal in totaal € 849,00 en ontvang daarvoor: 

♥6 online lessen die afgestemd zijn op mijn situatie en behoefte met:

 • video’s
 • een werkboek met oefeningen en opdrachten
 • audiofragmenten

♥6 één op één coachgesprekken

♥toegang tot een besloten community

♥feedback via de mail

♥persoonlijk contact

♥één op één live dag inclusief paardencoaching

Bovendien krijg je bij beide trajecten een gratis kennismakings-skypegesprek zodat we geen vreemden meer voor elkaar zijn. Zo kunnen we daarna direct efficiënt aan de slag met elkaar. 

You did a really good job on your own. Now is the time to make it easier and to do it together.

 

Je hebt heel lang voor anderen gezorgd. Jezelf weggecijferd en voor anderen klaar gestaan. Je hebt de last op je schouders geaccepteerd en gedragen. Vanaf vandaag hoef je het niet allemaal meer alleen te doen.

Je mag geloven dat GELUK ook voor jou is weggelegd. Jij dat ook emotionele vrijheid en rijkdom verdient.

Vandaag begin jij met LICHTER LEREN LEVEN

Ja, ik kies voor het rise traject

IK KIES VANAF VANDAAG VOOR EEN LICHTER LEVEN 

Ik betaal in totaal € 699,00 en ontvang daarvoor: 

♥6 online lessen die afgestemd zijn op mijn situatie en behoefte met:

 • video’s
 • een werkboek met oefeningen en opdrachten
 • audiofragmenten

♥6 één op één coachgesprekken

♥toegang tot een besloten community

♥feedback via de mail

♥persoonlijk contact

Ja, ik kies voor het shine traject

IK KIES VANAF VANDAAG VOOR EEN LICHTER LEVEN 

Ik betaal in totaal € 849,00 en ontvang daarvoor: 

♥6 online lessen die afgestemd zijn op mijn situatie en behoefte met:

 • video’s
 • een werkboek met oefeningen en opdrachten
 • audiofragmenten

♥6 één op één coachgesprekken

♥toegang tot een besloten community

♥feedback via de mail

♥persoonlijk contact

♥één op één live dag inclusief paardencoaching

Bovendien krijg je bij beide trajecten een gratis kennismakings-skypegesprek zodat we geen vreemden meer voor elkaar zijn. Zo kunnen we daarna direct efficient aan de slag met elkaar. 

Hieronder vind je gestelde vragen over het traject beantwoord. En natuurlijk kun je jouw vraag ook stellen via de mail of tijdens een kort skype gesprek.

 

Is het Lichter Leren Leven traject geschikt voor mij?

Het traject is perfect voor jou als jij:

 • echt een diep verlangen voelt om een fijner, gelukkiger en Lichter leven te hebben
 • je vertrouwen hebt in mij als coach
 • jezelf onder de loep wilt nemen
 • bereid bent om keuzes te maken
 • open staat voor verandering
 • je verantwoordelijk voelt voor je eigen leven
 • je er zin in hebt! (en gezonde spanning mag hoor)

Wat als 6 skype ontmoetingen te weinig is?

Skype-meetings zijn los in te kopen.

En omdat je dit traject volgt betaal je voor een skype-sessie geen €55,00 per sessie maar slechts €49,50. Je ontvangt dan dus 10% korting per skype.

Is het niet erg veel wat ik moet betalen?

Ben jij het waard om dit bedrag in jezelf te investeren? 

De enige die hier een antwoord op kan geven ben jij. Als jij straks een Lichter en Gelukkiger leven leidt, is het deze investering dan waard geweest? Gun jij jezelf deze één op één coaching, de persoonlijke groei en verandering die je gaat doormaken?

Werkt dat online coachen wel?

Ja! Vooral op de manier waarop dit traject vorm krijgt.

Tijdens de skype-sessies gaan we de diepte in en stem ik helemaal af op wat er bij jou speelt en wat jij nodig hebt. De online lessen geven achtergrondinformatie die je kunt bewaren en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Door de combinatie van ervaren, leren, begrijpen, verwerken en toepassen krijg je het beste resultaat.

Bovendien hoef je er de deur niet voor uit, Je kunt in jouw tempo aan de slag op een tijdstip dat jou schikt. Omdat je steeds een skype-meeting hebt is er toch een stok achter de deur.

Hoe gaat dat met betalen?

De eerste betaling gaat via Ideal (of Bankcontact als je in België woont). Wanneer je kiest voor betaling in termijnen worden de overige termijnen automatisch van je rekening afgeschreven. Je ontvangt van je betalingen uiteraard een factuur.

Wanneer kan ik beginnen?

Wanneer jij er klaar voor bent!

Zodra je je hebt ingeschreven neem ik binnen 24 uur contact met je op. We maken dan kennis via de skype en aansluitend ontvang je de eerste les. Tijdens de kennismaking maken we ook een afspraak voor de eerst skype-sessie.

TODAY IS THE FIRST DAY OF THE REST OF YOUR HAPPY AND LIGHT LIFE

 

Ik kies voor een Lichter Leven!