Ik ben blij met mij

1 op 1 Coachingsdag voor Bewustzijnsverdieping

Een bijzondere ervaring voor iedere vrouw die op eigen wijze, vol zelfvertrouwen in het leven wil staan!

Voel jij je vaak onzeker?

Vind je het moeilijk om keuzes te maken?

Merk je dat je vermoeid raakt omdat

je het lastig vindt om je grenzen aan te geven?

 

Sta je vooral klaar voor anderen?

Voel je dat er iets mist?

Zit iets je geluk in de weg maar kun je het lasig benoemen?  

 

Gelukkig kun je dit veranderen!

Je kunt nu het heft in eigen handen nemen!  

 

Gun jezelf de bijzondere bewustzijnsdag Ik ben BLIJ met mij! 

Een inspirerende verdieping waardoor je jouw sensitiviteit tot kracht maakt en je zelfvertrouwen toeneemt. 

Waar je blokkades opheft en overtuigingen inzichtelijk maakt. 

Waar je voorbij je angst gaat 

Een dag waar jij met andere ogen naar jezelf gaat kijken en jouw potentie tot bloei brengt. 

Ik wil graag contact over de verdiepingsdag.

9 + 9 =

Hecht je veel waarde aan de goedkeuring en meningen van anderen?

Kijk je vooral naar wat anderen beter kunnen? 

Is je leven niet zoals jij het zou willen?

Begrijp je vaak niet waarom het niet lukt om bepaald gedrag te veranderen, terwijl je het graag wilt? Dat patronen hardnekkig zijn en je er écht last van hebt?

Door de oorzaak hiervan aan te pakken kun je dit veranderen. De oplossing is zelfs al in jou aanwezig. Door in contact te komen met je innerlijke kind maak je bewust wat onbewust is, kun je pijn helen en gedrag veranderen. 

Diep binnenin jou zit het meisje dat je vroeger was. Puur, onbevangen en vol dromen en verlangens. Door je opvoeding, je levenspad en ervaringen is dit meisje op de achtergrond geraakt. Toch kan ze jou zoveel over jezelf vertellen. Ze weet wie je diep van binnen bent. Ze was er namelijk al voordat je, door het leven dat je leidt, veranderde. Vaak laat jouw innerlijke kind zich al zien maar ben jij je er niet van bewust. In jouw functioneren heeft jouw verleden echter veel invloed; meer dan jij je bewust bent. 

Ontdek het pure meisje dat je vroeger was

Hoe heerlijk zal het zijn als je…

roze hartmeer jezelf kunt zijn

roze hartdoet wat goed voelt en écht bij je past

roze hartkeuzes maakt waar je achter staat

roze hartmeer zelfvertrouwen hebt

roze hartgeen negatief stemmetje meer hoort in je hoofd

roze hart

En je dus meer geniet! 

Wist je dat…..

veel van jouw gevoelens, gedachten en gedrag zijn oorsprong heeft in je vroege jeugd?

dit gedrag vaak niet meer functioneel is?

dat het je nu vaak in de weg zit?

dat overtuigingen vaak niet blijken te kloppen

dat angsten niet meer reëel zijn

terwijl jij denkt dat het de waarheid is?

Tijdens de training worden jouw belemmerende overtuigingen zichtbaar

 en kun je ze omzetten in gezonde gedachten.

Zo’n 14 jaar geleden ontmoette ik mijn innerlijke kind weer voor het eerst. Ik was net begonnen als therapeut en merkte dat ik nog onzeker was. Ik twijfelde of ik wel genoeg wist en kon. Als intern begeleider had ik dezelfde twijfels. De vraag: “Wie ben ik om anderen te coachen?”, spookte nog regelmatig door mijn hoofd. Tegelijkertijd vroeg ik mij af waar die onzekerheid nog steeds vandaan kwam want ik had tevreden cliënten en ook op school verliep alles naar wens. en toch was er iets. Ik was vaak afhankelijk van bevestiging en goedleuring van anderen en had vaak het idee dat ik niet genoeg deed. 

Vanaf het moment dat ik de training ‘Het innerlijke kind’ volgde, veranderde er iets in mij. Puzzelstukjes vielen op zijn plek en mijn zelfvertrouwen groeide. Ik begon anders naar mijzelf te kijken en stap voor stap begon ik mijn talenten te zien en vooral te voelen. Ik ging keuzes maken die echt bij mij pasten. In de jaren erna leerde ik door opleidingen en training nog meer over overtuigingen, patronen, hoe je deze achter je kunt laten en om kunt buigen. Het heeft mij zoveel inzicht gegeven. Ik had er zelf veel aan én ik kan er mijn cliënten er veel beter door begeleiden. Twee vliegen in één klap. 

Maar het mooiste geschenk is dat ik er zoveel krachtiger door ben geworden. Zonder hard, egoïstisch of bot te zijn maak ik wel keuzes die voor mij goed zijn. Zonder kwetsend te zijn geef ik mijn grenzen aan. Anderen kan ik zoveel beter begrijpen.

Vanuit mijn eigen kracht, kennis en ervaring zet ik vrouwen in hun kracht; help ik hen zien wie ze echt zijn. Ik gun óók jou dat vertrouwen in jezelf; het geluk en plezier in je dagelijks leven. Hoe beter je weet wie je bent, des te meer kun je ook anderen laten weten wat voor jou belangrijk is. Inmiddels weet ik wie ik ben en wat ik kan en wil.

Wil jij ook jouw innerlijke kracht voelen,

Oude overtuigingen loslaten en patronen doorbreken?

Puur jezelf zijn? 

Dan is de bewustzijnsdag ‘Ik ben BLIJ met mij!’ precies wat je nodig hebt.

Wat maak  je mee?  …roze hart

 

Verwondering, verbazing en liefde!

Puzzelstukjes vallen op zijn plek 

Waar vroeger door negatieve ervaringen en kwetsuren deuren dicht zijn gegaan, gaan er op de reis naar je Innerlijke Kind deuren open.

Ineens begrijp je waar je belemmerende gedachten en angsten vandaan komen 

Zie je de schoonheid van jouw gevoeligheid

Je voelt letterlijk jouw kracht 

De achtergrond: De training is gebaseerd op de InnerChild methode en PRI (past reality integration). Hier besteden we in de ochtend uitgebreid tijd aan. Daarnaast maak ik ik bij de opdrachten gebruikt van RET (rationeel emotieve therapie) Samen met de inzichten vanuit de Transactionele analyse zijn we hier in de middag mee bezig. Door de coachsessie met een paard breng ik extra verdieping aan.

Paarden kennen geen woorden. Zij gaan af op wat ze bij jou voelen en wat jouw energiefrequentie hen vertelt. Ze regeren op wat er zich binnen in jou afspeelt. Hierdoor ontstaat er in korte tijd een inzicht waardoor er ruimte ontstaat om in actie te komen. Daarnaast is het contact met paarden zuiverend en helend, ook al heb je totaal geen verstand van paarden. 

roze hartHet resultaat: 

 

 • Je zelfvertrouwen is vergroot
 • Er is een doorbraak die de leidt tot verandering in voelen, denken en doen
 • Je herkent patronen in je gedrag en begrijpt waarom je dingen doet zoals je ze doet
 • Hierdoor krijg je meer inzicht en duidelijkheid
 • Je weet beter wat je kunt en wilt!
 • Je bent klaar om keuzes te maken en een eerste stap te zetten om het anders te gaan doen
 • Het proces wat in werking is gezet, verandert je kijk op jezelf en je werk

Jouw investering is  € 239,00!

Deze dag is inclusief een

paardencoachsessie!

Ben jij er bij?

Je ontvangt van mij:

 • Een unieke combinatie van ervaren, analyseren, begrijpen, creëren en toepassen
 • Een blijvende positieve wending in je leven
 • Persoonlijke aandacht
 • Een paardencoachsessie
 • Afwisselende werkvormen, binnen en buiten
 • Waardevolle feedback
 • Drankjes, verwennerijtjes en een heerlijke gezonde lunch
 • Een werkboek
 • Waardevolle, toepasbare tips om mee aan de slag te gaan

Dit alles op een rustige, ruime en landelijke locatie op het Zeeuwse eiland Tholen. Dichtbij en toch ver van alle drukte.

Geef jezelf deze bijzondere dag cadeau en

Zeg ja!  tegen zelfvertrouwen

Zeg Ja!  tegen zelfrespect

Zeg ja!  tegen jouw geluk

Bovendien ontvang je een BONUS:

De workshop kan veel in je losmaken en zet een verandering in gang. Je krijgt nieuwe inzichten en je gaat anders tegen aspecten van jezelf en je leven aankijken. Voor de één is dat in een lichte vorm; voor de ander is dit heftig en gebeurt er veel. Zéker net na de workshop kan dat vragen opleveren. Om hierin een stuk nazorg te geven bied ik je GRATIS

Een skype sessie van 30 minuten

waarin we terugblikken op je ervaring tijdens de workshop, we samen vooruit kijken en ik je vragen kan beantwoorden.

Aarzel niet langer.

Word BLIJ met jezelf

en meld je nu aan voor de bewustzijnsdag

2 + 5 =

Dit zeggen eerdere deelnemers over de training:

Ik heb in mei 2018 een sessie bij Marian gevolgd waar ik mooie inzichten heb verkregen. Het begon aan de keukentafel al pratend over waar ik op dat moment stond en waar ik tegenaan liep. Nadat er meer duidelijkheid kwam deden we een visualisatie oefening waardoor er meer antwoorden vanuit mijn onbewuste kwamen. Na een heerlijke lunch gingen we met een van haar paarden aan de slag. Marian liet mij mijn obstakel en inzichten ‘neerzetten’ (systemisch werk) en liet mij en haar prachtige paard Sterre in de bak. Eerst had Sterre geen aandacht voor mij en toen ze me eenmaal mijn belemmering liet inzien en ik deze letterlijk weg schopte, had Sterre opeens volop aandacht voor me. Verliet me zo snel en duidelijk zien in wat voor energie ik zat en wat er mogelijk is. Mede door de rustige en liefdevolle aanpak van Marian ben ik tot meerdere inzichten gekomen. Het mooie vond ik ook dat Marian doorging tot ik een concreet antwoord had waarmee ik aan de slag kon. Een echte aanrader!

Natalie

Ik ben als kind gepest en dat laat sporen na. Doordat je teruggaat naar jezelf als kind zijn, zie ik dat ik daar in mijn dagelijks leven nog door wordt belemmerd. Dat ik dus als kind zijnde zoveel mooie eigenschappen heb maar door de harde wereld ik die niet of nauwelijks gebruik. Marian is een hele lieve rustige vrouw dit zie je ook terug in de begeleiding. Iemand waar je alles tegen kunt zeggen en met simpele en makkelijke opdrachten komt er een hele andere IK naar boven. Door de tips en inzichten van Marian ben ik meer gaan kiezen voor mezelf en gezin i.p.v anderen het naar de zin maken en denken dat je toch nooit goed genoeg bent. Ik wil meer de mooie lieve eigenschappen uit mijn kind zijn te gebruiken! Want ik verdien het gewoon zo om gelukkig te zijn .. Je leeft maar 1x dus waarom dan niet gelukkig?

Lynn

Het was voor mij een hele aparte ervaring. Ik had nooit meer zo aan het meisje in mij gedacht. Nu, na de training, kijk ik eigenlijk meer onbevangen naar de dingen die gebeuren. Ik vond de sessie dat je ons meenam naar de bergen om dat meisje te ontmoeten heel mooi. Je hebt ook een mooie rustgevende stem. Ik heb genoten van de dag! Het zal zéker ook voor anderen een andere kijk op zichzelf geven.

Corien

Ik heb deze training als zeer waardevol ervaren, om diverse redenen. Je reist af naar je diepste kern onder warme en professionele begeleiding in een kleine veilige groep. Het programma is divers, aangenaam, vrij en interessant. Extra energie bouw je gedurende de dag op door de heerlijk gezonde lunch en versnaperingen. Deze workshop brengt je dichtbij je onuitgesproken behoeftes en verlangens. Wat een cadeau!

Sascha

Nog steeds ben ik verbaasd over de inzichten die ik heb gekregen. Ik had niet in de gaten dat er zoveel onderliggende overtuigingen en angsten meespeelden. De begeleiding van Marian is warm, doeltreffend en soms confronterend. De sessie met het paard was verrassend en indrukwekkend. Ik denk er vaak aan terug. Inmiddels heb ik knopen doorgehakt en stappen ondernomen. Moeilijk maar ik heb het wel gedaan en ik weet dat het de juiste keuze is. 

Cora