Doe mee met de hsp

VOEL JE VRIJ

WEEK 

Jij mag je iedere dag vrij en blij voelen, ongeacht de omstandigheden!

Ontvang GRATIS 7 dagen lang tips en oefeningen van ongeveer 20 minuten waarmee jij je even volledig vrij en relaxt voelt. We starten 21 maart 2021. 

 

Ben jij er klaar mee om steeds die stress en onrust te ervaren? 

Voelt het alsof je vaak teveel last meedraagt op je schouders?

Merk je dat je vaak niet gelukkig bent met een situatie waarin jij je bevindt?

 

DAN MAG JE DEZE WEEK NIET MISSEN

Veel hooggevoelige mensen hebben het gevoel dat ze ‘klem’ zitten en hun leven een aaneenschakeling is van verplichtingen. Heb jij dat ook? Het gevoel geen kant op kunnen en voortdurend overprikkeld te zijn. Er is geen ruimte voor wie jij bent, Iedereen wil wat van je en je voelt alles aan van anderen. Er is zoveel dat moet en dat je anders zou willen. Je gedachten blijven malen en hebben de overhand. Je komt niet aan jezelf toe. En toch blijf je doen wat je doet. Alsof je geen keuze hebt. Alsof je je niet meer vrij kunt voelen. 

JOUW LEVEN MAG EN KAN VEEL RELAXTER ZIJN

Lichtheid en ontspanning zit hem niet in hele grote veranderingen. Je hoeft niet op een tropisch eiland te zijn om je even bevrijd te voelen van al je verplichtingen en moetens. Het gaat erom dat je jezelf geeft wat je nodig hebt. Dat je gedachten en gedrag in lijn zijn met wie jij bent. Dat je dingen denkt en doet waar je blij van wordt en waar je echt voor kiest. En alleen al door dat toe te staan en te kunnen VOELEN ervaar je vrijheid. Door de oefeningen die je van mij krijgt ga je dit doen en merken wat het met je doet. 

Ik ben Marian van der Werff, psychosociaal therapeut, en ik begeleid mensen die vast zijn gelopen naar een licht en ontspannen leven. Van OVERLEVEN naar VOLUIT LEVEN. Vrij van angst, chronisch oververmoeidheid, trauma en negatieve gedachten. 

PLEZIER, BLIJDSCHAP, ONTSPANNING is wat je deze week gaat ervaren.

The ‘why’

7 dagen, 7 momenten van vrijheid

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat heel veel van mijn hooggevoelige klanten zich al vanaf jongs af aan erg hebben aangepast. Zelf heb ik het ook heel lang gedaan: Doen zoals het hoort, wat er van je wordt verwacht. Hoge eisen stellen aan jezelf en dan nog niet tevreden zijn. Een grote verantwoordelijkheid voelen voor alles en iedereen.

Maar er komt een moment dat het teveel is. Dat je te lang over je grens gaat en vergeten bent wat je nu eigenlijk zelf wilt. Je voelt van alles en van iedereen maar niet meer wat JIJ nodig hebt. Je hebt zo lang niet meer naar je ‘Innerlijke ZIJN’ geluisterd dat er klachten zijn ontstaan, vermoeidheid, frustratie. En zo ben jij niet bedoeld.

Het is de bedoeling dat jij je fijn voelt, dat je energie hebt en je eigen kracht ervaart. Dat je weet wat jouw pad is. Van daaruit kun je moeiteloos doen waar jij voor hier bent. Daarom krijg je van mij een week lang gratis waardevolle informatie in combinatie met een praktische oefening die jou het gevoel van vrijheid geeft en jou laat voelen wat in lijn is met jouw kern. Oefeningen die je veel vaker en meer kunt gaan toepassen. En die ook leuk zijn omdat ze plezier en ontspanning geven, zelfs opluchting en ruimte. Het kost je max een half uur per dag. Maar hoe vaker je het gaat toepassen, hoe meer het een routine wordt en hoe meer je weer bij je kern komt. En dit is de weg naar je VRIJ VOELEN. 

Luisteren naar je lichaam

Deze week draait helemaal om jou en om wat je lichaam jou vertelt. Je gaat echt op zoek naar hetgeen wat jou helpt om je vrij en ontspannen te voelen en je gaat luisteren naar je eigen stem. Want daar zit de sleutel tot FUN en JOY. Meer voelen en minder denken. Meer resultaat door minder te doen. Je mag je weer ONBEVANGEN voelen!!!  Want echt…je mag je iedere dag goed voelen!!!

  Uit je hoofd

  Als hooggevoelig persoon zit je vaak erg in je hoofd. Je denkt heel veel en diepgaand over alles wat er aan informatie binnenkomt maar je gunt jezelf de tijd niet om te ontprikkelen en af te denken.  Daarnaast ben je ook vooral bezig met- en voor anderen. Wat de ander van je verwacht, dat je een ander niet teleurstelt. Je wilt dat een ander zich goed voelt. Daardoor kom je zelf op de laatste plaats. Dat zorgt voor overprikkeling, stress, verdriet, vermoeidheid, prikkelbaarheid en verlies van grip. Je verliest jezelf. En dat is écht niet langer de bedoeling! Vanaf nu mag het anders!!! 

   It’s a small thing that has

   Incredible results

   Ontspanning

   Ontspanning heb je nodig om te ontprikkelen en op te laden. Doordat de info ongefilterd bij je binnen komt heb je langer de tijd nodig om alles te verwerken. 

   Vrijheid

   Je kunt je vrij voelen als je je hart volgt, jezelf kunt zijn en wat je doet hierop is afgestemd. Dat klinkt misschien nu ingewikkeld maar het is simpeler dan je denkt. 

   Plezier 

   Plezier maken is een hele mooie manier om je licht te voelen en bij je kern te komen. We hebben het vaak afgeleerd door wat we meemaken maar je kunt het zo weer oppakken. 

   Je hoeft niet altijd vrij te zijn om je vrij te voelen

   DE WEG NAAR JE VRIJ VOELEN IS LUISTEREN NAAR JE INNERLIJKE STEM EN VERVOLGENS DOEN WAT ZE VERTELT 

   Marian

   Wat ga jij 

   ONTVANGEN

   7 VIDEO'S MET INFO EN OEFENING

   7 dagen lang ontvang je iedere ochtend om 7 uur in je mailbox een video met informatie en een oefening. Het is de bedoeling dat je de oefening op die dag doet. Het is daarom slim om in heel deze week een half uur per dag helemaal voor jezelf in te plannen. Dat is misschien wel al een oefening op zich. Maar dus wel een super belangrijke. Alle oefeningen hebben als doel plezier, ontspanning, je vrij voelen van je beslommeringen zodat je echt gaat voelen wat goed voor jou is en hoe jij je veel vaker mag voelen. En natuurlijk hoe je dat bereikt. 

   3 ZOOM ONTMOETINGEN

   Verbinding, warme connectie en persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk. Daarom kies ik voor Zoommeetings in plaats van een aparte besloten facebookgroep. Tijdens Zoom ontstaan de mooiste waardevolle gesprekken en kan iedereen mee praten en/of luisteren. Deze  Zoombijeenkomsten zijn bedoeld als een plek van thuiskomen van gelijkgestemden en herkenning. Om elkaar te motiveren, vragen te beantwoorden, dieper in te gaan op thema’s en om jou te coachen als je daar behoefte aan hebt op dat moment. 

   7 VERRASSINGEN ALS EXTRA INSPIRATIE

   Iedere dag ontvang je van mij een verrassing. Een extraatje om jou te motiveren, aan te moedigen en te inspireren. De verrassingen worden inspired actions dus sluiten helemaal aan bij de energie van die week. Het kan zomaar zijn dat het er op dat moment meer dan 7 worden. 

   In deze week mag je mij echt als jouw coach zien dus laat jezelf onderdompelen  en sta open voor alles wat er deze week naar je toe komt en gebeurt. 

    

   hEB JE EEN VRAAG OVER DE voel je vrij week of wil je meer informatie?
   IN DE STILTE VIND JE HET ABSOLUTE

   IN DE ACTIE HET UITERLIJKE LEVEN
   ZE KOMEN UIT DEZELFDE BRON

   TAO MENG

   REVIEWS

   Het is zo duidelijk geworden dat ik veel meer naar mijn gevoel mag luisteren en naar wat goed voelt. En ook om waar ik geen zin in heb, daadwerkelijk dan ook niet te doen. Dat maakt een enorm verschil in energie. 

   Annet

   Soms zijn inzichten en gevoelens confronterend maar juist dan helpen ze me verder. Steeds ontdek ik tijdens een sessie weer nieuwe dingen over mezelf waardoor ik meer zelfvertrouwen krijg.

   Marieke

   Nog steeds ben ik verbaasd over de inzichten die ik heb gekregen. Inmiddels heb ik knopen doorgehakt en stappen ondernomen. Moeilijk, maar ik heb het wel gedaan en ik weet dat het de juiste keuze is. 

   Ingrid

   Hoe is het mogelijk dat ik na 2 sessies al zo’n enorm verschil merk. Ik voel me relaxt, mijn negatieve gedachten zijn weg en ik heb meer energie dan ik in maanden heb gehad. Ik ben er nog niet maar ik ben hier al zo blij mee. 

   Martin

   Het gaat weer heel goed met mij. Ik krijg mijn energie steeds meer terug en ik doe leuke dingen. Ik vind steeds meer rust nu ik me realiseer dat ‘goed’ genoeg is. enorm bedankt voor alle tips en gesprekken. 

   Sandra

   GEEF JEZELF DEZE WEEK CADEAU

   VOEL JE VRIJ!

   VRIJHEID VIND JE NIET IN DE BUITENWERELD. HET ZIT BINNENIN JE. 

   06-44018827
   Langeweg 20, 4697 RE Sint-Annaland
   marian@zienswijs.nl
   × Kan ik u helpen?