Happy Hooggevoelig Online training

 Jij kiest vanaf vandaag voor zelfliefde. Je weet diep van binnen dat jouw hooggevoeligheid en intuïtie jouw goud zijn. Je bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen omdat je weet dat het leermomenten zijn. Je wilt blijvende verandering ook al besef je dat dat tijd, geld en energie kost. Je wilt je gevoeligheid als kracht ervaren, meer plezier in je leven en je wilt daarvoor de beste begeleiding hebben. 

"
happy hooggevoelig training happy innerlijke rust

Er wacht een leven op je vol zelfliefde en innerlijke rust

Je voelt heel duidelijk dat je niet meer op deze manier wilt en kan doorgaan. Er zit veel meer in jou en je weet dat er meer uit het leven te halen valt. Je beseft je dat zelfvertrouwen, zelfliefde, zelfzorg en je mindset invloed hebben op ieder aspect van je leven. Je wilt daarom meer van jezelf houden, je veilig voelen, je innerlijke kracht ervaren. Ontspannen, vol energie en zelfvertrouwen zijn. Je wilt je gewaardeerd voelen en van betekenis zijn.

In onze samenleving draait het voortdurend om snelheid, prikkels en presteren. Dit is voor jou een uitdaging want overprikkeling, onbegrip en onzekerheid ligt op de loer. Hooggevoeligheid is een prachtige kracht die om erkenning, begrip en begeleiding vraagt. De training helpt je om jezelf beter te begrijpen, je gevoeligheid te omarmen en hiermee op een fijne manier omgaan.

Ik wil me happy hooggevoelig voelen

Zo mooi ben jij

Happy hooggevoelig rust en balans talenten veiligheid

Jouw gevoeligheid maakt je een prachtig mens.

Je inlevingsvermogen is groot. Je denkt diep over levensvragen en situaties na. Je bent lief, origineel en hebt humor. Je staat altijd klaar voor anderen en je verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Jouw creativiteit in denken en doen is onderscheidend. Je voelt tussen de regels door en weet precies het juiste te zeggen om iemand zich beter te laten voelen. Je hebt een groot hart en je ziet iedereen graag gelukkig en tevreden.  Je bent leergierig en wilt zelf de regie over jouw leven hebben. Je wilt je hooggevoeligheid als kracht ervaren.

JE VOELT HET NIET  

Maar je ervaart het niet zo. Je voelt je vaak overprikkeld. Je beweegt steeds mee met anderen en past je gemakkelijk aan ten koste van jezelf.  Zelfzorg voelt egoïstisch dus schiet dat er vaak bij in. Het maakt je humeurig, vermoeid en je krijgt een kort lontje. Dat wil je niet en je voelt je er schuldig om. Het maakt je ook onzeker en je krijgt het gevoel dat alles aan jou ligt. Daarom ga je nog harder je best doen om alle ballen hoog te houden, wat je alleen maar verdrietiger en vermoeider maakt. Je omgeving voelt niet langer veilig en je komt in een neerwaartse spiraal terecht. Je lijkt steeds gevoeliger te worden. Je wilt erbij horen, ertoe doen maar je trekt je steeds meer terug.

HET KAN ECHT ANDERS 

Jij mag iedere ochtend die je opstaat zin in de dag hebben. Jij kunt veel meer rust en plezier ervaren. Als jij jezelf leert toestaan om helemaal jezelf te zijn, zul je merken dat dat veel fijner en krachtiger voelt. Het komt jou en al je relaties ten goede. Wat jij te doen hebt, is om leren gaan met je hooggevoeligheid, je weer herinneren wie jij in je kern bent en luisteren naar je innerlijke stem. Daarom heb ik deze training voor jou gemaakt. Zodat jij je Happy Hooggevoelig voelt

Bekijk de inhoud van de training

Mijn naam is Marian van der Werff en ik begeleid hooggevoelige (jong)volwassenen naar een leven wat in lijn is met hun innerlijke zelf. Daardoor ervaren ze meer rust, zelfliefde veiligheid en geluk. Ik werk vanuit mijn intuïtie en helder weten/voelen, maar altijd gecombineerd met steeds vernieuwende kennis door opleidingen en onderzoek, en vele jaren ervaring als therapeut.

Na mijn tweede burnout in 2013 besefte ik dat ik niet langer zo kon doorgaan. Ik besloot om naar mijn hart te gaan luisteren, heelde mijn trauma en ontdekte wie ik werkelijk ben. Het veranderde mij en mijn leven compleet. Ik gaf mijn baan op, verhuisde naar Zeeland en ging samenwonen met mijn liefste.  Mijn hooggevoeligheid, waar ik eerst zoveel last van ervoer, is mijn grootste kracht geworden.  Mijn werk is mijn passie, mijn zelfliefde mijn drijfveer.

 

 

Vind kracht en balans

 

Lichaam, geest, emoties, spiritualiteit  zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om je krachtig en in balans te voelen is het essentieel om aan al deze aspecten aandacht te geven. Om van het leven te kunnen genieten, keuzes te kunnen maken moet je je veilig kunnen voelen.  Om te kunnen vertrouwen op je eigen oordeel en keuzes, is het nodig dat jij oké bent met jezelf en dat je van jezelf houdt.  Zelfliefde gaat altijd over het ontdekken van je innerlijke stem. Geluk en innerlijke vrijheid gaat over duurzaamheid en blijvende verandering in jou.

Jij kunt dit bereiken. Alle antwoorden zijn al in jou. Je hebt alleen iemand nodig die jouw vuurtje aanwakkert en je op weg helpt. Je bewust maakt van patronen en oude waarheden.

Vier Modules

Zelfliefde en Zelfvertrouwen

Een vervuld leven begint met zelfliefde. Als je oprecht van jezelf kunt houden, durf je op je eigen oordeel te vertrouwen en keuzes te maken. Pas wanneer je van jezelf houdt kun je ook een volwassen, gezonde relatie met een ander hebben. Met deze module leer je vanuit liefde naar jezelf kijken.

Veiligheid

Veiligheid kun je niet bedenken. Het is een gevoel. Wanneer je onveiligheid hebt ervaren, in je jeugd of tijdens latere gebeurtenissen, dan reageert jouw lichaam nog steeds alsof er gevaar is. In deze module leer je hoe jij je lichaam en systeem zich weer veilig kan laten voelen.

Zelfzorg

Zelfzorg is geen luxe maar noodzaak. Het is veel meer dan een dagje sauna of een wandeling. Echte zelfzorg heeft te maken met van jezelf houden, grenzen aangeven en luisteren naar je innerlijke stem. Met behulp van deze module leer je voor jezelf zorgen op alle vlakken.

Mindset

Mindset is geen foefje maar een manier van in het leven staan. Het heeft te maken met je verlangen, je manifestatie en energiefrequente. Hoe stem je af, hoe verander jij je gedachten, hoe ga je om met die kritische stemmen die jouw willen houden waar je nu bent? Je leert het met deze module.

Dit is wat je ontvangt:

Iedere module bevat 5 videolessen en een inspiratie werkboek met oefeningen en opdrachten.

Bovendien ontvang je als bonus:

– Audio’s met Mooie visualisaties, meditaties en oefeningen, waaronder een EFT oefening en lichaamsoefening.

– Een naslagwerk met een uitgebreide inhoud van de video’s.

Je hebt direct toegang tot alle lessen in de online academie, dus je kunt de training in jouw voorkeur van volgorde en eigen tempo doorlopen.

Wees Happy Hooggevoelig

Jouw investering is tijd, aandacht en

€ 149,00 exclusief BTW

Wanneer jij er volledig mag zijn met al je gevoelens, intuïtie, talenten en afgestemde gedachten, dan zijn je mogelijkheden ongekend. Dan is zelfliefde, vertrouwen en veiligheid vanzelfsprekend.

– Marian

Je innerlijke wereld is de bron van waaruit je problemen oplost, ingevingen opkomen en je intuïtie richting geeft. Het is de plek waar je creatiekracht, nieuwsgierigheid en behoefte om te ontwikkelen ontstaat.

– Marian

Als jij deel bent van iets wat groter is dan jij, Als jij de goddelijke vonk als ziel meedraagt, verbonden bent met de bron, dan kan het toch niet anders dan dat jij Liefde, Licht en Kracht bent?

– Marian

Reviews

Ik heb je video’s, meditaties en oefeningen als heel waardevol ervaren. Ik kom meer voor mezelf op, kan ook al meer mijn rust vinden en ik geniet ook weer van kleine dingen. Ik voel ook meer beweging van binnenuit. Alsof er een puzzelstukjes op z’n plek zijn gekomen.

Kristel

Lieve Marian, ik wil je verschrikkelijk bedanken voor je mooie lessen. Je bent een prachtig mens en hebt mij doen inzien dat ik dat ook ben. Ik kwam er achter dat ik zo afgescheiden ben geweest van mijn innerlijke zelf en mij zo heb geïdentificeerd met negatieve gedachten, dat ik mezelf eigenlijk helemaal niet kende. Ik begin mezelf steeds meer te zien als een mooi mens. Ik kan nu heel duidelijk het verschil voelen tussen in en uit alignment zijn; mij gespannen/zenuwachtig voelen of juist krachtig en kalm. Ik realiseer me nu dat ik echt kan vertrouwen op mijn gevoel en hoe ik mijn gedachten zelf kan kiezen. De meest helpende inzichten die ik heb gekregen zijn: In het hier en nu zijn mij helpt om echt te voelen, dat ik en alleen ik verantwoordelijk ben voor mijn leven en dat ik echt de tijd mag nemen.

Nora

Ik kom er nu bewust achter wat in lijn zijn met mijn innerlijke zelf inhoud.  Ik ga nu pas het verschil voelen wat het is. Hoe goed het voelt als ik mijn hart volg en hoe dingen dan gewoon op mijn pad komen. Het maakt me rustig en geeft me vertrouwen. Dus nu kan ik er in groeien en durf ik steeds meer keuzes te maken 

Corianne

Contact

marian@zienswijs.nl
06 – 44018827

× Kan ik u helpen?