Ik hou van mij

Trainingsdag voor Bewustzijnsverdieping en zelfliefde

Een bijzondere dag voor iedere vrouw die zich zelfverzekerd, ontspannen en gelukkig wil voelen. 

Voel jij je vaak onzeker?

Vind je het moeilijk om keuzes te maken?

Merk je dat je steeds meer vermoeid raakt

en het lastig vindt om je grenzen aan te geven?

 

Sta je vooral klaar voor anderen?

Voel je je eenzaam en somber of angstig?

Zit iets je geluk in de weg maar kun je het lastig benoemen?  

 Voel je dat er meer in je zit maar doe en bereik je niet wat je graag zou willen? 

Gelukkig kun je dit veranderen!

Je kunt nu het heft in eigen handen nemen!  

 

Gun jezelf de bijzondere trainingsdag Ik hou van mij

Een inspirerende verdieping waardoor je jouw sensitiviteit tot kracht maakt en je zelfvertrouwen toeneemt. 

Waar je blokkades opheft en overtuigingen inzichtelijk maakt. 

Waar je voorbij je angst gaat 

Een dag waarop jij met andere ogen naar jezelf gaat kijken en jouw potentie tot bloei brengt. 

 

Ontmoet het meisje dat je vroeger was

 

Hecht je veel waarde aan de goedkeuring en meningen van anderen?

Kijk je vooral naar wat anderen beter kunnen? 

Leidt het leven jou in plaats van dat jij je leven leidt? 

Begrijp je vaak niet waarom het niet lukt om bepaald gedrag te veranderen, terwijl je het graag wilt? Dat patronen hardnekkig zijn en je er écht last van hebt?

Door de oorzaak hiervan aan te pakken kun je dit veranderen. De oplossing is zelfs al in jou aanwezig. Door in contact te komen met je innerlijke kind en dieper gelegen behoeften, maak je bewust wat onbewust is, kun je pijn helen en gedrag veranderen. 

Diep binnenin jou zit het meisje dat je vroeger was. Puur, onbevangen en vol dromen en verlangens. Door je opvoeding, je levenspad en ervaringen is dit meisje op de achtergrond geraakt. Misschien mocht een deel van haar er niet zijn. Toch kan ze jou zoveel over jezelf vertellen. Ze weet wie je diep van binnen bent. Ze was er namelijk al voordat je, door het leven dat je leidt, veranderde.  

Zonder dat jij je er bewust van bent spelen ervaringen uit je verleden een grote rol in je dagelijks leven. Je hebt aangeleerde gedachten over jezelf die niet waar zijn en je vertoont gedrag wat in wezen niet bij je past. Als kind heb je maniertjes bedacht om je aan te kunnen passen en jezelf te beschermen. Toen was dat helpend maar nu staat het je in de weg. Negatieve overtuigingen, het ontkennen van je behoefte en traumatische ervaringen putten je uit. Je loopt erop vast. 

 

Wist je dat…..

veel van jouw gevoelens, gedachten en gedrag zijn oorsprong heeft in je vroege jeugd?

dit gedrag vaak niet meer functioneel is?

dat het je nu vaak in de weg zit?

dat overtuigingen vaak niet blijken te kloppen

dat angsten niet meer reëel zijn

terwijl jij denkt dat het de waarheid is?

Hoe zal het zijn als jij jezelf liefdevol accepteert en goed voor jezelf zorgt?
Zelf gaat kiezen wat je wilt denken en voelen

Hoe voelt het als jij straks…

Blij bent met jezelf en je leven 

Je eigen gedachten en gevoelens kiest

Doet wat goed voelt en écht bij je past

Keuzes maakt waar je achter staat

Zelfvertrouwen hebt

De regie over je eigen leven hebt 

En je dus meer geniet en meer geluk ervaart! 

Tijdens de training worden jouw belemmerende overtuigingen zichtbaar

 en kun je ze omzetten in gezonde gedachten.

k Zo’n 14 jaar geleden ontmoette ik mijn innerlijke kind weer voor het eerst. Ik was net begonnen als therapeut en merkte dat ik nog onzeker was. Ik twijfelde of ik wel genoeg wist en kon. Als intern begeleider had ik dezelfde twijfels. De vraag: “Wie ben ik om anderen te coachen?”, spookte nog regelmatig door mijn hoofd. Tegelijkertijd vroeg ik mij af waar die onzekerheid nog steeds vandaan kwam want ik had tevreden cliënten en ook op school verliep alles naar wens. En toch was er iets. Ik was vaak afhankelijk van bevestiging en goedkeuring van anderen en had vaak het idee dat ik niet genoeg deed. Het was alsof een deel van mij verborgen was. 

Vanaf het moment dat ik de training ‘Het innerlijke kind’ volgde, veranderde er iets in mij. Puzzelstukjes vielen op zijn plek en mijn zelfvertrouwen groeide. Ik begon anders naar mijzelf te kijken en stap voor stap begon ik mijn talenten te zien en vooral te voelen. Ik ging keuzes maken die echt bij mij pasten. In de jaren erna leerde ik door opleidingen en training nog meer over overtuigingen, patronen, hoe je deze achter je kunt laten en om kunt buigen. 

Door mijn innerlijke kind te integreren ben ik zoveel krachtiger geworden. Zonder hard, egoïstisch of bot te zijn maak ik wel keuzes die voor mij goed zijn. Zonder kwetsend te zijn geef ik mijn grenzen aan. Anderen kan ik zoveel beter begrijpen. Vanuit mijn eigen kracht, kennis en ervaring zet ik vrouwen in hun kracht; help ik hen zien wie ze echt zijn. Ik gun óók jou dat vertrouwen in jezelf; het geluk en plezier in je dagelijks leven. Hoe beter je weet wie je bent, des te meer kun je ook anderen laten weten wat voor jou belangrijk is.

Wil jij ook jouw innerlijke kracht voelen,

Oude overtuigingen loslaten en patronen doorbreken?

Puur jezelf zijn? 

Dan is de bewustzijnsdag ‘Ik hou van mij!’ precies wat je nodig hebt.

Lees hier hoe Natalie en Lynn de dag hebben ervaren:

Ik heb in mei 2018 een sessie bij Marian gevolgd waar ik mooie inzichten heb verkregen. Het begon aan de keukentafel al pratend over waar ik op dat moment stond en waar ik tegenaan liep. Nadat er meer duidelijkheid kwam deden we een visualisatie oefening waardoor er meer antwoorden vanuit mijn onbewuste kwamen. Na een heerlijke lunch gingen we met een van haar paarden aan de slag. Marian liet mij mijn obstakel en inzichten ‘neerzetten’ (systemisch werk) en liet mij en haar prachtige paard Sterre in de bak. Eerst had Sterre geen aandacht voor mij en toen ze me eenmaal mijn belemmering liet inzien en ik deze letterlijk weg schopte, had Sterre opeens volop aandacht voor me. Verliet me zo snel en duidelijk zien in wat voor energie ik zat en wat er mogelijk is. Mede door de rustige en liefdevolle aanpak van Marian ben ik tot meerdere inzichten gekomen. Het mooie vond ik ook dat Marian doorging tot ik een concreet antwoord had waarmee ik aan de slag kon. Een echte aanrader!

Natalie

Ik ben als kind gepest en dat laat sporen na. Doordat je teruggaat naar jezelf als kind zijn, zie ik dat ik daar in mijn dagelijks leven nog door wordt belemmerd. Dat ik dus als kind zijnde zoveel mooie eigenschappen heb maar door de harde wereld ik die niet of nauwelijks gebruik. Marian is een hele lieve rustige vrouw dit zie je ook terug in de begeleiding. Iemand waar je alles tegen kunt zeggen en met simpele en makkelijke opdrachten komt er een hele andere IK naar boven. Door de tips en inzichten van Marian ben ik meer gaan kiezen voor mezelf en gezin i.p.v anderen het naar de zin maken en denken dat je toch nooit goed genoeg bent. Ik wil meer de mooie lieve eigenschappen uit mijn kind zijn te gebruiken! Want ik verdien het gewoon zo om gelukkig te zijn .. Je leeft maar 1x dus waarom dan niet gelukkig?

Lynn

Zie jezelf en je situatie zoals de paarden je laten zien

 

Wat maak  je mee tijdens de bewustzijnsdag:

Verwondering, verbazing en liefde!

Puzzelstukjes vallen op zijn plek 

Waar vroeger door negatieve ervaringen en kwetsuren deuren dicht zijn gegaan, gaan er op de reis naar je Innerlijke Kind deuren open.

Ineens begrijp je waar je belemmerende gedachten en angsten vandaan komen 

Je ziet de schoonheid van jouw gevoeligheid

Je voelt letterlijk jouw kracht 

In de ochtend gaan we aan de slag met jouw talenten en behoeften.
In de middag staan je belemmerende overtuigingen en je doelen centraal.
Door de coachsessie met een paard en mijn eigen intuïtie breng ik extra verdieping aan.

Paarden kennen geen woorden.
Zij gaan af op wat ze bij jou voelen en wat jouw energiefrequentie hen vertelt.
Ze reageren op wat er zich binnen in jou afspeelt. Hierdoor ontstaat er in korte tijd een inzicht waardoor er ruimte ontstaat om in actie te komen.
Daarnaast is het contact met paarden zuiverend en helend, ook al heb je totaal geen verstand van of ervaring met paarden.

Het resultaat:

Je zelfvertrouwen is vergroot

Je begrijpt jezelf en hebt een nieuw deel van jezelf ontdekt 

Er is een doorbraak die de leidt tot verandering in voelen, denken en doen 

Je herkent patronen in je gedrag en begrijpt waarom je dingen doet zoals je ze doet 

Hierdoor krijg je meer inzicht en duidelijkheid 

Je weet beter wat je kunt en wilt!  

Je bent klaar om keuzes te maken en een eerste stap te zetten om het anders te gaan doen 

Het proces wat in werking is gezet, verandert je kijk op jezelf, je relaties en je werk en heft daar invloed op

Je mag zijn wie je bent en ontvangen wat je verlangt

 

Je ontvangt:

Een unieke combinatie van ervaren, analyseren, begrijpen, creëren en toepassen

Een blijvende positieve wending in je leven

Mijn persoonlijke aandacht en begeleiding

Een paardencoachsessie

Afwisselende werkvormen, binnen en buiten

 Oprechte feedback

Drankjes, verwennerijtjes en een heerlijke gezonde lunch

Een werkboek/reader

Waardevolle, toepasbare tips om mee aan de slag te gaan

Dit alles op een rustige, ruime en landelijke locatie op het Zeeuwse eiland Tholen. Dichtbij en toch ver van alle drukte.

Jouw investering is €329,00.

Je krijgt hiervoor een geheel verzorgde dag, inclusief paardencoachsessie en bonus. 

* Afhankelijk van je verzekering kun je een deel van deze dag vergoed krijgen. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact met me op.*  

marian@zienswijs.nl

Bovendien ontvang je een BONUS:

De workshop kan veel in je losmaken en zet een verandering in gang. Je krijgt nieuwe inzichten en je gaat anders tegen aspecten van jezelf en je leven aankijken. Voor de één is dat in een lichte vorm; voor de ander is dit heftig en gebeurt er veel. Zéker net na de workshop kan dat vragen opleveren. Om hierin een stuk nazorg te geven bied ik je GRATIS

Een skype sessie van 30 minuten

waarin we terugblikken op je ervaring tijdens de workshop, samen vooruit kijken en ik je vragen kan beantwoorden.

Ik wil graag de trainingsdag boeken voor € 329,00. 

Deze dag is van 10h00 tot 16h00 en is inclusief:

een heerlijke lunch en alle hapjes en drankjes tussendoor

een paardencoachsessie

een skypesessie 

reader

Stuur voor het inplannen van jouw Bewustzijnsdag een mail naar marian@zienswijs.nl 

Dit zeggen Corien, Sascha en Ingrid over de Bewustzijnsdag:

Nog steeds ben ik verbaasd over de inzichten die ik heb gekregen. Ik had niet in de gaten dat er zoveel onderliggende overtuigingen en angsten meespeelden. De begeleiding van Marian is warm, doeltreffend en soms confronterend. De sessie met het paard was verrassend en indrukwekkend. Ik denk er vaak aan terug. Inmiddels heb ik knopen doorgehakt en stappen ondernomen. Moeilijk maar ik heb het wel gedaan en ik weet dat het de juiste keuze is.

Ingrid

 Het was voor mij een hele aparte ervaring. Ik had nooit meer zo aan het meisje in mij gedacht. Nu, na de training, kijk ik eigenlijk meer onbevangen naar de dingen die gebeuren. Ik voel me meer ontspannen en zelfverzekerd. Ik vond de sessie dat je ons meenam om dat meisje te ontmoeten heel mooi. Je hebt ook een mooie rustgevende stem. Ik heb genoten van de dag! Het zal zéker ook voor anderen een andere kijk op zichzelf geven en veel opleveren.

Corien

Ik heb deze training als zeer waardevol ervaren, om diverse redenen. Je reist af naar je diepste kern onder warme en professionele begeleiding in een veilige setting. Het programma is divers, aangenaam, vrij en interessant. Extra energie bouw je gedurende de dag op door de heerlijk gezonde lunch en versnaperingen. Deze workshop brengt je dichtbij je onuitgesproken behoeftes en verlangens. Wat een cadeau!

Sascha

× Kan ik u helpen?