Aanbod

Psychosociale therapie is een één op één begeleidingsvorm, gericht op psychische en/of sociale problemen die het dagelijks functioneren in de weg staan en die ten koste gaan van een gelukkig, ontspannen leven. De therapie wordt gegeven in de praktijk in Sint-Annaland. Een consult duurt 1 tot anderhalf uur. De frequentie en duur is afhankelijk van de problematiek en persoonslijke situatie.
Lees meer …

Een skype sessie is vergelijkbaar met de individuele therapie met het verschil dat het via de computer is. Dit is een fijne mogelijkheid wanneer de afstand naar Sint -Annaland te ver is en je toch door mij begeleidt wilt worden. Skype sessie kunnen per keer of als traject worden aangekocht. de data worden gezamenlijk gepland.
Lees meer …

Ik ben blij met mij is een bijzondere en inspirerende dag waarin je een hele dag één op één met mij aan het werk gaat om een gewenste vrerandering in gang te zetten. Op deze dag zoomen we in op jouw pure potentie en door welke blokkerende overtuigingen jouw groei of verandering stagneert. Een paardencoachsessie is onderdeel van deze dag.
Lees meer …

marian met koppie bij laptop

Meld je aan voor mijn Zienspiratie

Ontvang waardevolle content, blogs, tips & tools en blijf op de hoogte van mijn actuele aanbod. 

Gelukt! Het hebt je aangemeld.

× Kan ik u helpen?