Over Marian

√ Ik luister naar je zonder oordeel.

√ Ik stel vragen waardoor jij je bewust wordt van, en inzicht krijgt in jouw patronen en overtuigingen. 

√ Ik bied perspectief door je te laten zien en ervaren op welke manier je invloed kunt uitoefenen op je eigen geluk.

√ Ik leer je hoe je belemmerende overtuigingen en situaties kunt ombuigen waardoor je autonomie en zelfvertrouwen versterkt wordt

√ Ik help je ontdekken waarom je vastloopt en wat je kunt doen om dat te veranderen.

√ Ik help de stappen te bepalen die jouw gewenste verandering in gang zetten. 

Leid je leven zoals het voor je is bedoeld

Wie ben ik?

Ik ben Marian van der Werff, afgestudeerd en LVPW geregistreerd psychosociaal therapeut.

Ik geloof dat LIEFDE, AUTHENTICITEIT en RESPECT sleutelwoorden zijn tot een gelukkig en licht Leven. Leven vanuit liefde, zonder oordeel naar mijzelf en anderen.

Ik heb ervaren dat Geluk voor een heel groot gedeelt afhangt van de keuzes die je wel of niet met je hart maakt. Mag jij zijn wie je bent en doen wat bij jou past of laat je jouw geluk afhangen van wat een ander van jou verwacht en vraagt?

Ik vind dat ieder mens recht heeft op een gelukkig en licht leven. Het raakt mij wanneer ik zie hoe verdrietig en ongelukkig veel mensen zich voelen, terwijl ze zo mooi en talentvol zijn. In mijn begeleiding Is ieder mens uniek en verdient hij of zij een persoonlijke leifdevolle benadering.

Het is mijn hoogste doel dat iedere cliënt gelukkiger de deur uit gaat, met meer zelfvertrouwen en handvatten om een fijn leven te leiden.

Weetjes over mij:

Ik zie en voel in ieder mens een innerlijke kracht

Ik kan niet stoppen met denken en krijg op de raarste momenten de beste ideeën

Ik heb vaak behoefte aan alleen zijn

Ik vind het heerlijk om te leren, trainingen te volgen en vakliteratuur te lezen

Kletsen kan ik honderduit maar op een feestje kan ik heel stil zijn

Er zijn dagen dat ik bruis van energie, in een flow aan het werk ben en pas om half 3 ’s nachts mijn bed in stap

Maar er zijn ook dagen dat ik liever lui dan moe ben

Ik kan moeilijk nee zeggen tegen iets wat ik erg graag lust

Ik denk ik kansen en mogelijkheden

Ik vind het leuk om blogs te schrijven over mijn eigen ervaringen met betrekking tot geluk en over onderwerpen die in de praktijk aan bod komen.

Op deze manier kun jij mij beter leren kennen en tegelijkertijd geef ik je waardevolle informatie en tips waarmee jij jouw leven lichter en gelukkiger kunt maken. Ook heb ik met mijn vriendin 2 inspirerende boekjes gemaakt, voorzien van intuïtieve waxschilderijen. Om mijn blogs te lezen

Klik hier 

Als ‘klant’ heeft Marian een bijzonder plekje in mijn hart. Je merkt direct aan haar dat ze ontzettend veel ervaring heeft. Elk advies dat ik gaf, kon ze direct plaatsen en ze leerde ontzettend heel snel.

Wat me zo aan haar opviel is haar gevoel voor de grote lijnen, heel snel to the point kunnen komen en haar neiging om voortdurend de diepere lagen te zoeken. Bij zichzelf maar ook bij anderen. Ik weet zeker dat ze dat met haar cliënten ook doet. Niets uit de weg gaan, alles kan gevraagd worden en net zolang doorgaan tot de kern gevonden is. Doorgronden is het woord, dat dat het best aangeeft.

Daarnaast is ze een betrokken en intuïtief persoon, die absoluut niet houdt van maniertjes. Bij haar dus geen halfbakken klopjes op de schouder of loze complimenten. Het gaat om wat ECHT is. Het was fijn om met haar te mogen samenwerken, want ze is eerlijk, transparant en heel dicht bij zichzelf. Zonder opsmuk of doen alsof en altijd met een zuivere intentie om te leren en anderen zo goed mogelijk helpen. Ik heb veel van haar geleerd. Bijvoorbeeld dat je niet bang moet zijn om indringende vragen te stellen, zolang het maar uit een goed hart en open mind komt. Marian is een kei!

Thijs van Halewijn

Businesscoach