Over mij

√ Ik luister naar je zonder oordeel

√ We doen het samen! Je staat er niet meer alleen voor

√ Ik help je lichaam en hoofd pijn en verdriet te verwerken

√ Ik stel vragen waardoor jij inzicht krijgt in wat er speelt en waardoor je je ongelukkig voelt

√ Ik bied hoop en uitzicht door je te laten zien en ervaren op welke manier jij je gelukkiger kunt voelen

√ Ik leer je hoe je positiever over jezelf en situaties kunt denken

√ Ik ben ook tussen sessies door voor jou bereikbaar 

√ Ik help de stappen te bepalen die jouw gewenste verandering in gang zetten

√ Samen bereiken we jouw doelen waardoor je weer vertrouwen in jezelf krijgt

 

 

Leid je leven zoals het voor je is bedoeld

Ik vind dat ieder mens recht heeft op een gelukkig en licht leven. Het raakt mij wanneer ik zie hoe verdrietig en ongelukkig veel mensen zich voelen, terwijl ze zo mooi en talentvol zijn. In mijn begeleiding is ieder mens uniek en verdient hij of zij een persoonlijke liefdevolle benadering.

In mijn leven zijn er grote ups maar ook pittige downs geweest. Vooral mijn 2e burn-out in 2014 hakte er erg in. Als ik aan mijn werk dacht werd ik al misselijk en een tijd lang zat ik als een stil vogeltje op de bank. Toch heeft juist die periode mijn leven veranderd. Omdat ik toen pas ging luisteren naar wat mijn hart mij vertelde. Ik koos ervoor om niet meer terug te gaan naar mijn functie als directeur van een basisschool, maar voor om voor 100% voor ZiensWijs te kiezen. Door goede begeleiding begreep ik diepere oorzaken van mijn burn-out en ook kwam ik er achter dat ik hooggevoelig ben.

Ik heb ervaren dat je geluk voor een heel groot gedeelte afhangt van de keuzes die je wel of niet met je hart maakt. Durf je voluit te zijn wie je bent en te doen wat bij jou past of laat je jouw geluk afhangen van wat een ander van jou verwacht en vraagt?

Ik vind het belangrijk dat er snel verbetering zichtbaar en voelbaar is. Ik werk daarom niet volgens een bepaalde methode of procedure maar ik stem volledig af op wat jij nodig hebt om te helen en je beter te voelen. Bij mij kom je niet op een wachtlijst en staat ook niet na een uur de volgende cliënt op de stoep. Ik neem alle tijd voor jou.

Het is mijn doel dat je gelukkiger de deur uit gaat, met zelfvertrouwen, eigenwaarde en handvatten om een fijn leven te leiden.

 

Weetjes over mij:

Ik ben Marian en ik geef mensen een fijner en lichter leven.

Ik zie en voel in ieder mens een innerlijke kracht

Ik kan niet stoppen met denken en krijg op de raarste
momenten de beste ideeën

Ik heb vaak behoefte aan alleen zijn

Ik houd van afwisseling in de begeleiding.
Dus we doen meer dan alleen praten

Ik vind het heerlijk om te leren, trainingen
te volgen en vakliteratuur te lezen

Kletsen kan ik honderduit maar op een feestje kan ik heel stil zijn

Er zijn dagen dat ik bruis van energie, in een flow aan het werk ben en er zijn ook dagen dat ik echt rust nodig heb

Ik ben hooggevoelig en voel intuïtief veel aan

Ik denk ik kansen en mogelijkheden

 

Opleiding en trainingen

 

Opleiding tot Psychosociaal therapeut

Opleiding Psychosociale basiskennis, inclusief module medische basiskennis

Training traumaverwerking voor professionals (EMDR)

Training Energetisch lichaamswerk in de therapeutische praktijk

Training Rationeel Emotieve Therapie (RET)

Training DSM-5

Training Focussen

Training Schematherapie

Training Transactionele analyse en spiritualiteit

Training Positieve psychologie

Training EMDRverdieping 

Ik schrijf met regelmaat een blog over min eigen leven en
onderwerpen/ situaties die ik in de praktijk tegen kom.

Op deze manier kun jij mij beter leren kennen en tegelijkertijd geef ik je
waardevolle informatie en tips waarmee jij jouw leven lichter en
gelukkiger kunt maken. Om mijn blogs te lezen

Klik hier 

Testimonials

Ik ben getroffen door je grote vermogen, Marian, om mensen identiteit te geven. Je hebt veel kennis van zaken, beheerst technieken en handelt altijd vanuit je hart. De echte verbinding die ontstaat vanuit jouw eigen autonomie geeft de veiligheid om mijzelf helemaal te laten zien. Vanuit jouw wijsheid, aanmoediging in verbinding ‘zonder aan de teugels te trekken’. Jou zien werken maakt het begrip Alignment zichtbaar. 

Karin

Ik dacht dat ik inmiddels wel wist waar mijn blokkades zaten en waardoor ik me vaak zo somber of verdrietig voelde. Ik was ook al ergens anders eerder in therapie geweest maar toch liep ik weer vast. Marian wist op een zachte veilige manier diepere lagen aan te boren waardoor we echt bij de kern kwamen. Door dat te verwerken met EMDR viel er een last van me schouders, letterlijk en figuurlijk.  Ik voel me nu een stuk fijner en heb meer zelfvertrouwen. Ik heb veel over mezelf geleerd.  Durf voor mezelf op te komen en voor mezelf te kiezen.
Anouk

Als ‘klant’ heeft Marian een bijzonder plekje in mijn hart. Je merkt direct aan haar dat ze ontzettend veel ervaring heeft. Elk advies dat ik gaf, kon ze direct plaatsen en ze leerde ontzettend heel snel.

Wat me zo aan haar opviel is haar gevoel voor de grote lijnen, heel snel to the point kunnen komen en haar neiging om voortdurend de diepere lagen te zoeken. Bij zichzelf maar ook bij anderen. Ik weet zeker dat ze dat met haar cliënten ook doet. Niets uit de weg gaan, alles kan gevraagd worden en net zolang doorgaan tot de kern gevonden is. Doorgronden is het woord, dat dat het best aangeeft.

Daarnaast is ze een betrokken en intuïtief persoon, die absoluut niet houdt van maniertjes. Bij haar dus geen halfbakken klopjes op de schouder of loze complimenten. Het gaat om wat ECHT is. Het was fijn om met haar te mogen samenwerken, want ze is eerlijk, transparant en heel dicht bij zichzelf. Zonder opsmuk of doen alsof en altijd met een zuivere intentie om te leren en anderen zo goed mogelijk helpen. Ik heb veel van haar geleerd. Bijvoorbeeld dat je niet bang moet zijn om indringende vragen te stellen, zolang het maar uit een goed hart en open mind komt. Marian is een kei!

Thijs van Halewijn

Businesscoach

× Kan ik u helpen?