Overnachting arrangement

Stel je voor dat je een aantal dagen voor jezelf hebt

Je even helemaal los komt van je verplichtingen en drukke dagelijkse ‘moetens’

Rust, ruimte, een vakantiegevoel 

De tijd hebben om terug te komen in je eigen energie

En stil staan bij wat er voor jou toe doet, wat je nodig hebt. 

ZiensWijs biedt een veilige plek om terug bij jezelf te komen

In de stroom van het dagelijks leven vind je vaak niet de ruimte om echt tot jezelf te komen. Om alle tijd te hebben om stil te staan bij je behoeftes, waar je tegenaan loopt…stil te staan bij hoe je leven is en of het loopt zoals je wilt.

Misschien zijn er dingen waar je tegenaan loopt en last van hebt. Ervaar je stress en voelen een aantal dingen als een zware last op je schouders.  Wil je meer rust en balans maar weet je niet hoe?

In dit geval is het heerlijk om er enkele dagen helemaal tussenuit te zijn in een prikkelarme omgeving. Zodat je kunt afdenken en ontprikkelen. De energie van anderen kunt afwerpen en uit de sleur van de dag kunt ontsnappen.

Je kunt deze dagen helemaal voor jezelf gebruiken om te genieten van de Zeeuwse rust en ruimte. Maar ook heb je bij ZiensWijs de mogelijkheid om deze miniretraite te combineren en één of meerdere therapiesessies. Nu klinkt dat misschien zwaar voor je. Maar de ervaring van mensen die dit al hebben meegemaakt is, dat deze combinatie enorm veel verheldering, inzicht en ruimte geeft in het hoofd en lichaam.  

Vaak blijf je namelijk met je gedachte in een cirkeltje hangen. Je komt niet tot een oplossing en blijft in het negatieve vastzitten. Een frisse blik en iemand die met jou patronen ontrafelt voelt heel bevrijdend.

De tijd dat je geen sessies hebt kun je helemaal invullen die jij op dat moment nodig hebt. Er is voldoende ruimte om te wandelen, kennis te maken met de dieren. Je kunt je terugtrekken in de prachtige sfeervolle pipowagen, te reflecteren of een dutje te doen. Bij mooi weer kun je heerlijk in de tuin zitten met uitzicht op de akkerlanden, omringd door paarden.

De mogelijkheid om te overnachten en te vertoeven bij ZiensWijs, geeft je de kans om een deep dive te nemen in je eigen innerlijke wereld en vandaaruit verder te gaan. Op een manier die lichter voelt dan voorheen.

 

Dit vragen we voor een overnachting in een luxe pipowagen: 

Een losse overnachting inclusief uitgebreid ontbijt voor 1 persoon:  €115,00, voor 2 personen €130,00

Overnachting inclusief ontbijt in combinatie met *sessies:               €100,00 (exclusief sessie)/inclusief avondeten € 120,00

Overnachting inclusief ontbijt, avondeten in combinatie met de ‘Ik houd van mij dag”: €100,00 (exclusief “de ‘Ik houd van mij dag’) 

* Therapiesessies worden apart gefactureerd á €85,00 per uur en worden door meerdere aanvullende verzekeringen deels vergoed.* 

Om te reserveren kun je een mail sturen naar: marian@zienswijs.nl 

Kom tot rust, tot inzicht en ga met nieuwe positieve energie naar huis

Testimonials

Wat een warm welkom wachtte mij. Gastvrijheid, zorgzaamheid, interesse, vakbekwaamheid, meeleven, inleven, flexibiliteit en zo kan ik nog wel even doorgaan. In een heerlijk ontspannen en veilige omgeving kwam ik door oefeningen met jou in diepere lagen en bij mijn gevoel. Door jouw verhelderende toelichting gaf het me inzicht en het vertrouwen dat ik dit kan ombuigen.  De paarden lieten me zien dat ‘IK’ al een eindje op de goed weg was. Zo mooi om te zien dat zowel Sterre als Fiela me wilden helpen om me dit inzicht en gevoel te geven. De beestenboel maakt dat je je al snel thuis voelt en even helemaal opgenomen wordt in jullie leven. Heel mooi hoe jullie je hiervoor openstellen. Het helpt bij de heling die je juist hier komt zoeken.  Het landelijke karakter van jullie prachtige woning, de praktijkruimte van ZiensWijs, de fijne gastenkamer maken dat er een bepaalde rust over je heen daalt waardoor je ook de tijd en ruimte voelt om je helemaal open te stellen met alle kwetsbaarheid die daarbij komt kijken. Met nieuwe inzichten en opgeladen keerde ik weer huiswaarts. Duizendmaal dank, het was geweldig.  

Els

Heel erg bedankt voor deze fijne boeiende, inspirerende en heerlijke meerdaagse. Ik heb genoten van de rust, de dieren en jullie aangenaam gezelschap. Ik heb geleerd van de momenten waarop we stilstonden bij vragen als: ‘Waar kom ik vandaan?’ en ‘Waar sta ik nu?’ en ‘Waar wil ik naartoe?’ Met de oefeningen en tools die je mij hebt meegegeven ga ik zeker aan de slag. Thanks for helping me grow. Je bent een topper! 

Rosalie

Ik heb genoten van de dagen in Zeeland. Marian is een enthousiaste, stralende vrouw. Uitermate deskundig in haar vak. 
Ik had in de afgelopen jaren al heel veel coaches en therapeuten bezocht maar als hsp voelde ik me toch niet altijd goed begrepen. Bij Marian voelde dat wel zo. De kamer waarin ik mocht verblijven was heerlijk. Ik voelde mij er ZEN! 

Er zat altijd een soort rem op het uiten van mijn boosheid en verdriet. Bij Marian heb ik voor het eerst sinds 7 jaar mijn boosheid kunnen uiten. En met de boosheid kwam ook het verdriet eruit. Ook verdriet om een nog niet vervuld verlangen durfde ik aan te kijken tijdens een coachingssessie met één van de paarden. Ik heb mij zelden zo gesteund en veilig gevoeld. Ik verdien het om gelukkig te mogen zijn. De oefeningen met de paarden waren indrukwekkend.

Wat voor mij doorslaggevend is geweest om voor Marian te kiezen is haar achtergrondkennis in combinatie met haar ervaringsdeskundigheid.

Ik heb in leren zien hoeveel kwaliteiten ik eigenlijk in mij heb en dat ik waardevol ben als persoon.
Is het toevallig dat alles wat ik bij Marian visualiseerde ineens begint te stromen en uit te komen? Ik hoef niet alles in één keer op te lossen, we pakken het stap voor stap aan. Het is nu drie maanden geleden en ik grijp nog bijna dagelijks terug naar dingen die ik bij Marian geleerd en ingezien heb. 

Janneke

× Kan ik u helpen?