Samen met je bedrijf naar een next level

Wil je samen met jouw bedrijf naar een next level?

Heb je ondernemerstools in handen maar lukt het niet om voldoende klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien?

Merk je dat er iets je blokkeert maar weet je niet waardoor het komt en hoe het op te lossen?

Er is niets mis met jou en ook niet met jouw bedrijf. Je hebt alleen jouw innerlijke stem en eigen unieke manier van ondernemen nog niet gevonden. 

Houdt jezelf niet langer tegen door onzekerheid, angsten of overtuigingen

Laat je ook niet langer ‘manieren’ aanpraten die voor jou niet werken

Kies voor authentiek ondernemerschap en vergroot je zelfinzicht en bewustzijn tijdens de trainingsdag:

 Authentiek bewust ondernemerschap

Een inspirerende live trainingsdag, inclusief een paardencoachsessie, waarin:

jij en je bedrijf centraal staan

jij je sensitiviteit tot je kracht maakt en je zelfvertrouwen toeneemt

je voorbij je angst gaat en blokkades opheft

je innerlijke criticus wordt ontmaskerd en patronen worden doorbroken

jouw energie en je bedrijf weer gaan stromen 

Ondernemen is een circulair proces van stilstaan, bewustwording en groei

Wanneer je met je onderneming start komt er een droom uit. Je ziet het voor je, je bent hoopvol en je start vol energie en passie. Waarschijnlijk weet je al het een en ander over ondernemen, heb je een opleiding of training gevolgd misschien zelfs een businesscoach gehad. Je bedrijf krijgt vorm, de eerste klanten dienen zich aan en je bedrijf begint te groeien.

Je krijgt nieuwe ideeën, je wilt meer klanten en meer zichtbaar worden. Je kijkt hoe anderen het doen maar je merkt dat het bij jou niet zo soepel gaat. En dan voel je ineens een onzekerheid of onvermogen.

Ondanks de tools die je hebt lukt het je niet om voldoende klanten aan te trekken en je product te verkopen. Je struikelt over zichtbaar zijn. Je droom lijkt ineens niet zo aantrekkelijk meer en de twijfel slaat toe: ‘Heb ik wel goed gekozen?’

‘Ben ik wel goed bezig, kan ik dit wel? Past het ondernemerschap wel bij me en gaat het me wel lukken om er mijn geld mee te verdienen?’

Jij kan het ook! Jouw bedrijf kan succesvol zijn! Er is geld en overvloed genoeg. Er zijn klanten die op jou wachten. Wat jij nodig hebt is tijd om naar binnen te keren. Even een pas op de plaats en stilstaan bij jouw ‘IK’ en authenticiteit. Als jij je bedrijf wilt laten groeien is het nodig dat je zelf meegroeit. 

Als je stappen wilt zetten, andere activiteiten binnen je bedrijf wilt doen, meer wilt verkopen en je producten waardevoller wilt maken, vraagt dat van jouw nieuwe vaardigheden. Deze kun je aanleren. Maar wat veel essentiëler nog is, is dat je persoonlijkheid meegroeit. Dat je je bewustzijn en zelfinzicht vergroot.

Kwaliteiten die eerder nog niet nodig waren, heb je nu wel nodig. Je moet uit je comfortzone komen en dat is eng. Overtuigingen en angsten waar jij je niet bewust van bent staan je ineens wel in de weg. Je wordt geconfronteerd met je kleine meisje wat onzeker is; het graag goed wil doen maar bang is om te falen.

Voorbij je angst is alles mogelijk

Voorbij je angst en onzekerheid ligt de wereld aan je voeten. Alles is dan mogelijk. Toen ik startte met mijn praktijk voelde ik ook de onzekerheid. Vooral het online ondernemen vond ik spannend. Zichtbaar zijn, mijn verhaal vertellen… Wat zouden ze wel niet van mij vinden?

Oude partronen en belemmerende overtuigingen kwamen naar boven terwijl ik dacht dat ik ze volledig achter me had gelaten. Met als gevolg stilstand, verstarring, onzekerheid en een lage energie.

Ons is vanaf jongs af aan geleerd om het hoofd te gebruiken en na te denken. Om verstandig te zijn en emoties/gevoelens niet al te serieus te nemen. Tranen wegstoppen, doorzetten en niet zeuren werd er gezegd. Je bent gaan denken dat het zo hoort. Je wilde graag goed doen dus ben je je gaan aanpassen.

Dat aanpassen en negeren van wat er onbewust speelt, werkt niet als jij je bedrijf tot een succes wilt maken. Hoe kun je zichtbaar zijn en zelfvertrouwen uitstralen als je het niet voelt? Hoe kun je geld ontvangen als er een stemmetje zegt dat je het niet verdient. Hoe kunnen klanten jou vinden als jij jezelf niet goed genoeg vindt? 

In de stilte terug naar jouw pure zelf

Overtuigingen en belemmerende gedachten zijn vaak de oorzaak van stagnatie. Zonder dat je je er bewust van bent, houd jij je eigen groeiproces tegen. Enerzijds wil je graag verder en tegelijkertijd maak je jezelf klein en nietig. Want stel dat je niet voldoet of er iets mislukt?

Tijdens de trainingsdag keer je dit belemmerende proces om. Ik neem je mee naar jouw kern en jouw onbewuste drijfveren. Je onderbewuste gedachten en gevoelens worden zichtbaar waardoor je gaat begrijpen waarmee jij jezelf tegenhoudt en waarom dat gebeurt. Van daaruit kun je gaan groeien en veranderen. Dit kan heel snel gaan. Het gaat namelijk niet om jouw bedrijf maar om jou! Wie ben jij en wat heb jij de wereld te bieden? Wat houdt je tegen om groots en succesvol te zijn? Welk meisje schuilt er in jou en wat kan ze jou vertellen? Wat is jouw grootsheid?

Pas als je weet wie JIJ bent kun je authentiek en bewust ondernemen. En alleen jouw eigen manier heeft de juiste energie om succesvol te zijn. Jouw droom en verlangen wordt waarheid als jij gelooft in jezelf en je bedrijf.

Jouw emoties zijn je thermometer. Je intuïtie is je kompas. Je gedachten zijn je richtingaanwijzers. Je onbewuste innerlijke stem is bepalend voor jouw succes.  

We richten ons op jouw kern; je pure zelf. Op je aangeboren talenten en innerlijke kracht. Die ga jij deze dag voelen en ervaren. Maar we focussen ook op de oorzaak van jouw stagnatie en onderliggende angsten. Want je wilt dat deze jouw succes niet langer in de weg staan.

Je gaat met andere ogen kijken naar jezelf en neemt afscheid van patronen die niet langer meer helpen. Jij bent degene die jouw bedrijf tot een succes gaat maken vanuit flow en moeiteloosheid. Je leert aantrekken wat je verlangt en wilt. Jij hebt de sleutel tot succes. Sterker nog: Jij bent die sleutel. Deuren kunnen worden geopend.

Je gaat naar huis met persoonlijk inzicht, nieuwe energie en zelfvertrouwen. Je ontvangt tools om op jouw authentieke manier je bedrijf te laten groeien.

Ontmoet de paarden en luister

Paarden tunen in op jouw onbewuste processen. Mensen kun je met woorden en gekuntseld gedrag voor de gek houden maar paarden niet. Ze prikken dwars door je heen, maken het onzichtbare zichtbaar en geven antwoord op je vragen. Ze reageren op jouw innerlijke stem en laten je voelen, ervaren en nadenken. 

Een coachsessie met één van onze paarden is enorm verhelderend en inzichtelijk. Dit ga jij tijdens de trainingsdag ontdekken. Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben. Het paard helpt jou zien wat er is en om je blokkades op te heffen, zodat er ruimte tot groei ontstaat.

Je kunt niet in andermans schaduw blijven staan en klagen dat je de zon niet ziet. Het is tijd om jezelf te laten zien en te schitteren! 

Wat levert de coachdag je op?

 • Zelfvertrouwen
 • Een emotionele doorbraak
 • Verandering in voelen, denken en doen
 • Inzicht in disfuctionele patronen en belemmerende overtuigingen
 • Persoonlijke groei
 • Meer succes in je bedrijf
 • Een blijvende positieve wending in je leven
 • Authentiek ondernemerschap

Wat ontvang je van mij? 

 • Een unieke combinatie van ervaren, analyseren, begrijpen, creëren en toepassen
 • Persoonlijke aandacht
 • Een paardencoachsessie
 • Afwisselende werkvormen, binnen en buiten
 • Waardevolle feedback
 • Drankjes, verwennerijtjes en een heerlijke gezonde lunch
 • Een werkboek
 • Waardevolle, toepasbare tips om mee aan de slag te gaan

Jouw investering is:

1 hele dag die je helemaal aan jezelf besteedt hier in Sint-Annaland

en

€ 339,00

(ex BTW)

 

Onderneem vanuit authenticiteit

Kies voor

Authentiek bewust ondernemerschap

Laat je gegevens en bericht achter en ik neem contact met je op. 

15 + 8 =

Leer hoe je moeiteloos kunt ondernemen en hoe je klanten aantrekt met jouw pure energie.

Ontdek waar jouw kansen liggen en neem afscheid van oude patronen.

geef jezelf dit cadeau en ontvang ook een waardevolle bonus.

BONUS:

De training kan veel losmaken en zet een verandering in gang. Je krijgt nieuwe inzichten en je gaat anders tegen aspecten van jezelf en je bedrijf aankijken. Voor de één is dat in een lichte vorm; voor de ander is dit heftig en gebeurt er veel. Zéker net na de workshop kan dat vragen opleveren. Om hierin een stuk nazorg te geven bied ik je GRATIS

Skype van 45 minuten

waarin we terugblikken op je ervaring tijdens de workshop, we samen vooruit kijken en ik je vragen kan beantwoorden.

Over Marian van der Werff

Je merkt direct aan Marian dat ze ontzettend veel ervaring heeft.

Wat me  aan haar opviel is haar gevoel voor de grote lijnen, heel snel to the point kunnen komen en haar neiging om voortdurend de diepere lagen te zoeken. Bij zichzelf en bij anderen.

Niets uit de weg gaan, alles kan gevraagd worden en net zolang doorgaan tot de kern gevonden is. Doorgronden is het woord, dat dat het best aangeeft.

Daarnaast is ze een betrokken en intuïtief persoon, die absoluut niet houdt van maniertjes. Bij haar dus geen halfbakken klopjes op de schouder of loze complimenten. Het gaat om wat ECHT is. Het was fijn om met haar te mogen samenwerken, want ze is eerlijk, transparant en heel dicht bij zichzelf.

Zonder opsmuk of doen alsof en altijd met een zuivere intentie om te leren en anderen zo goed mogelijk helpen. Ik heb veel van haar geleerd. Bijvoorbeeld dat je niet bang moet zijn om indringende vragen te stellen, zolang het maar uit een goed hart en open mind komt. Marian is een kei!

Thijs van Halewijn

Businesscoach

Ik heb in mei 2018 een sessie bij Marian gevolgd waar ik mooie inzichten heb verkregen. Het begon aan de keukentafel al pratend over waar ik op dat moment stond en waar ik tegenaan liep. Nadat er meer duidelijkheid kwam deden we een visualisatie oefening waardoor er meer antwoorden vanuit mijn onbewuste kwamen. Na een heerlijke lunch gingen we met een van haar paarden aan de slag.

Marian liet mij mijn obstakel en inzichten ‘neerzetten’ (systemisch werk) en liet mij en haar prachtige paard Sterre in de bak. Eerst had Sterre geen aandacht voor mij en toen ze me eenmaal mijn belemmering liet inzien en ik deze letterlijk weg schopte, had Sterre opeens volop aandacht voor me. Ze liet me zo snel en duidelijk zien in wat voor energie ik zat en wat er mogelijk is. Mede door de rustige en liefdevolle aanpak van Marian ben ik tot meerdere inzichten gekomen. Het mooie vond ik ook dat Marian doorging tot ik een concreet antwoord had waarmee ik aan de slag kon. Een echte aanrader.

Natalie

Ondernemer/coach

× Kan ik u helpen?