Het gevoel van vrijheid

Het gevoel van vrijheid.

Het bevrijdende gevoel toen ik voor mijzelf koos en voor kans op nieuw geluk. Hoe verdrietig het ook was en hoe zeer het ook deed. Ik liet me niet langer onzeker maken en kleineren. Ik wilde geen ruzie meer. Ik koos voor rust voor mijzelf en mijn kinderen.

Het gevoel van vrijheid.

Het bevrijdende gevoel toen ik ervoor koos om te stoppen in het onderwijs. Om niet langer de vermoeidheid en stress als normaal te beschouwen, om toe te geven dat het niet langer zo kon doorgaan. Om te kiezen en mijn hart te volgen. De opluchting toen ik besloot te stoppen met mijn baan als directeur omdat het niet voldoende bij mij paste.

Het gevoel van vrijheid.

Het bevrijdende gevoel toen ik mijn eigen beslissing nam om te verhuizen en samen te gaan wonen. Om gehoor te geven aan de stem in de verte: ‘Jij moet hier ooit nog eens vandaan’.

Om de liefde te volgen en niet langer te blijven in de drukte en de chaos. Het bevrijdende gevoel om mijn huis te verkopen en de volle randstad achter me te laten. Om niet langer alles alleen te hoeven doen.

Het gevoel van vrijheid.

Het bevrijdende gevoel wanneer je luister naar wat je hart en je lichaam je vertelt. Het gevoel wat je ervaart als je hoofd vertaalt wat je diep van binnen verlangt. De wijsheid die je hebt als je weet wie je bent en wat je kunt en wilt. De kracht om dan te kiezen wat echt bij je past en goed voor je is.

Dat is GELUK! Dat is VRIJHEID. Dat gun ik ieder mens.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kan ik u helpen?